Looters rampage i San Francisco • BGR

0 212

De fleste bildene som ser ut til å ha blitt virale de siste dagene med en lenke til San Fransisco har en felles ting. Bilder fortsetter å montere plyndringshendelser i San Francisco, fanget av store forhandlere i byen der episoder med fræk butikktyveri øker.

En av de siste hendelsene skjedde mandag, rundt stengetid i en Neiman Marcus -butikk på Union Square, i sentrum. Tyver knuste butikkvinduer og hentet gjenstander fra hyllene. De stormet deretter for døren med armfuls av vesker designet og inn i ventende biler. Hendelsen var spesielt fet, da den skjedde i en travel del av dagen. Og gruppen av tyver, ifølge politiet, inkluderte i det minste ni eller ti personer.

Dagens beste avtale De veldig populære TP-Link Kasa mini Alexa smarte pluggene slo nettopp til en ny all-time lav pris på $ 6 hver! Liste over priser:26,99 $ Prix:23,99 $ Du sparer:$ 3,00 (11%) Kjøp nå BGR er tilgjengelig på Amazon og kan motta en provisjon Tilgjengelig på Amazon BGR kan motta provisjon

Plyndring av San Francisco

Som du kan forestille deg har bildene av plyndringen drevet en spesiell fortelling de siste dagene blant figurene til høyre. De hevder at anarkiet øker i befolkede byer, som pleier å bli drevet av demokrater. Og også at et slikt anarki får lov til å blomstre på grunn av en altfor tillatende holdning til kriminalitet.

Forbrytelsen er utenfor kontroll, "og den skjer i mange byer over hele landet." Det ifølge høyrekommentatoren Sean Hannity for noen dager siden, ifølge en transkripsjon fra en av hans siste programmer.

Den nye plyndringen i San Francisco kommer uker etter opptak av en lignende episode på Walgreens gikk viral. Det viste en mann på en sykkel som lastet en pose med stjålne gjenstander i Walgreens-butikken. Han fikk gå og folk så ham gå. Inkludert minst en person som så ut til å være en sikkerhetsvakt.

Siterer en regional visepresident i Walgreens, Chronicle of San Francisco rapporterte at butikkjeden brukte 35 ganger mer på sikkerhetsvakter i bybutikkene enn noe annet sted i USA. I tillegg er tyveriet fra Walgreens i San Francisco 4 ganger høyere enn noe annet sted.

Target er en annen kanal som plyndrerne har truffet hardt. Faktisk er situasjonen så ille at Target har bestemt seg for å stenge butikkene sine der kl. 18 hver dag, i stedet for kl. 22. "Ettersom sikkerheten til våre kunder, teammedlemmer og lokalsamfunn er vår topprioritet, har vi midlertidig redusert åpningstidene i fem butikker i San Francisco," heter det i en uttalelse fra selskapet.

Tilleggsstatistikk

På toppen av alt dette sa San Francisco Police Department forrige måned at autoinnbrudd også økte. I byens sentrale bydel er de det opp om lag 139%. Bilinnbrudd eksploderer også. De har eksploderte med 750%, spesielt på turistpunktene i San Francisco.

Dagens beste avtale Amazons Fire TV Stick 4K fikk bare en overraskende 20% rabatt! Liste over priser:$ 49.99 Prix:$ 39.99 Du sparer:$ 10,00 (20%) Kjøp nå BGR er tilgjengelig på Amazon og kan motta en provisjon Tilgjengelig på Amazon BGR kan motta provisjon

Denne artikkelen dukket først opp (på engelsk) på https://bgr.com/lifestyle/looters-are-running-wild-in-san-francisco/

Legg igjen en kommentar