Mercato - Mercato: Bordeaux tar en mur for Bayo - FOOT 01

0 113

Ikon Sport

Etter en veldig god sesong på siden av Clermont Foot, med en oppgang i Ligue 1 som belønning, får Mohamed Bayo opphold av noen få klubber under dette overgangsvinduet. De siste timene harGirondins de Bordeaux har bestemt seg for å rekruttere den guineanske spissen. Gérard Lopez nye klubb, nå trent av Vladimir Petkovic, trodde de ville gi et tilbud på 6 millioner euro for forrige sesongs L2-toppscorer, FCGBs støtende prioritet.

Men CF 63 -ledelsen hadde kontanter med Bordelais: Bayo er ikke til salgs. Forlenget til 2023 vil Bayo derfor ikke motta et tilbud fra Bordeaux. I følge team, ønsker Auvergne-klubben å beholde sin beste spiss i et forsøk på å redde seg selv for den første sesongen i sin historie i L1. Bordeaux blir derfor advart i Bayo -filen, som godt kan oppdage det franske mesterskapet i ... Bordeaux, under den første dagen i L1 med Clermont.

 

Denne artikkelen dukket opp først på https://www.foot01.com/mercato/mercato-bordeaux-se-prend-un-mur-pour-bayo-383513

Legg igjen en kommentar