Marvel-helten Thanos drept i 'Infinity War' kunne komme tilbake til MCU

0 177

Avengers: Infinity War bedøvet publikum for mer enn tre år siden. Halvparten av våre elskede helter har dødd av hendene til den farligste skurken vi har sett i MCU. Da vi kom ut av teatrene, antok vi at de fleste av de døde Avengers ville komme tilbake til livet i Avengers 4. Men da vi så flere rykter som beskriver oppstandelsene til de forskjellige heltene, innså vi at noen av dem ville forbli døde for godt. Det er fordi Thanos (Josh Brolin) drepte noen av dem før han knakk fingrene. Heimdall (Idris Elba), Loki (Tom Hiddleston) og Gamora (Zoe Saldana) døde alle før Mad Titan aktiverte sin Infinity Glove. Men Marvel har funnet en måte å bringe to av disse karakterene tilbake, og Heimdall kan være neste.

Dagens beste avtale Echo Buds har støydemping akkurat som AirPods Pro - men de er til salgs for $ 100 mindre! Liste over priser:119,99 $ Prix:89,99 $ Du sparer:$ 30,00 (25%) Kjøp nå BGR er tilgjengelig på Amazon og kan motta en provisjon Tilgjengelig på Amazon BGR kan motta provisjon

Loki-varianten som slapp unna med Tessaract i Slutt på spillet Var det ikke Loki vi tapte i Uendelig krig. Det var bare en annen versjon som skapte det vi vet er et Nexus-arrangement. Loki hjalp oss med å finne ut hva som skjer med variantene som ikke passer til Kang (Jonathan Majors) og hans hellige tidslinjeregler. Og TV-showet ga oss en annen fantastisk innløsningsbue for karakteren.

Gamora ankom hovedlinjen til MCU fra en annen virkelighet. Vi vil se denne Gamora 2014 i Guardians of the Galaxy Vol. 3, men det vil være en annen karakter enn det vi har sett så langt.

Kommer Heimdall tilbake i Marvel-filmene?

Så selv om Heimdall kanskje heroisk døde for å hjelpe Avengers med å redde dagen, kan vi se ham igjen. Nå som vi kjenner reglene til multiverset, vet vi selvfølgelig at ikke alle MCU-karakterer er unike.

Watching Loki Jeg skjønte at Heimdall er det et av showets store potensielle tomtehull. Han er den typen mektig vesen som kunne ha plukket opp merverdiavgift underveis. Han hadde kanskje innsett at noe større sto på spill fra starten. At hendelsene i noens liv kan være forutbestemt. Så igjen, Kang er så mye kraftigere enn Heimdall. Hans jegere kunne ha beskåret hvilken som helst versjon av Heimdall som kom nær å oppdage TVAs innblanding i virkeligheten.

Men nå som Marvel har utløst multiverset Loki, det kan være andre Heimdall vi kan møte på veien.

Snakk om Selvmordstropp restart avec Tegneserier Brandon davisElba så ut til å antyde at han kanskje ikke var ferdig med Heimdall.

Davis spurte Elba om han var en eksklusiv DC-skuespiller nå som Heimdall "tilsynelatende" har omkommet i Marvel Universe. "Jeg tror jeg er spent på mulighetene i DC-verdenen," sa Elba. Men det var da han droppet en perle. “Og jeg tror det valgte ordet å merke seg er ordet 'tilsynelatende'. "

Vil Heimdall dukke opp i Thor: Kjærlighet og torden?

Dette er ikke nok for å bekrefte at Heimdall kommer tilbake til Marvel etter hans død i Uendelig krig. Eller at en Heimdall-variant kan være i arbeid for fremtidige MCU-eventyr.

Men Strip tegnefilm påpeker at folk har oppdaget øya Elba avec Thor 4 rollebesetningsmedlemmer da Marvel spilte filmen i Australia tidligere i år. Marvel har ennå ikke bekreftet Elbas involvering. Men fans vil sannsynligvis være enige om at vi har sett for lite Heimdall, og at karakteren fortjener mer fra MCU.

Dagens beste avtale Her er det: Apple AirPods Pro nådde nettopp Amazons laveste pris i 2021! Liste over priser:249,00 $ Prix:189,99 $ Du sparer:$ 59,01 (24%) Kjøp nå BGR er tilgjengelig på Amazon og kan motta en provisjon Tilgjengelig på Amazon BGR kan motta provisjon

Denne artikkelen dukket opp først (på engelsk) på https://bgr.com/entertainment/marvel-hero-thanos-killed-in-infinity-war-might-return-to-the-mcu/

Legg igjen en kommentar