De 10 rikeste dyrene i verden

0 190

Gunther IV er uten tvil det rikeste dyret i verden. Men etter det nyter også en mengde kjæledyr et liv som mange mennesker vil misunne. Her er listen over de 10 rikeste kjæledyrene i verden

1. Gunther IV.

Det rikeste kjæledyret gjennom tidene er en tysk hyrde som heter Gunther, den fjerde av navnet. Da grevinne Karlotta Libenstein av Tyskland døde i 1991, testamenterte hun hele formuen sin - anslått til litt over 70 millioner euro den gangen - til Gunther III, hennes trofaste hund, far til nummer fire. Med de ansvarlige etterfølgerne som hadde gjort gode investeringer, mottok hans etterkommer, Gunther IV, en arv på 341 millioner euro, og han reiser regelmessig i limousinen sin.

Ingen beskrivelse tilgjengelig.

Han har sin egen kokk som tilbereder gode måltider for ham. Gunther 4 har også et helt team som er ansvarlig for å sikre komforten.

Les også: Mouna N'diaye, det eneste afrikanske medlemmet av juryen på Cannes-festivalen

Og som om det ikke var nok, har det mange eiendommer, inkludert en som tilhørte sangeren Madonna.

2. Gretten katt.

Internett-kattestjerne, Grumpy Cat, er en amerikansk katt kjent for sitt pittige ansiktsuttrykk, og navnet hennes betyr bokstavelig talt "gretten katt".

Ingen beskrivelse tilgjengelig.

Dets atypiske uttrykk tillot dyret, og spesielt eierne, å ha et merke kaffe i sitt navn, en julefilm og tiltrekke seg 1 million lojale fans på Instagram. Verdien er anslått til 1 million dollar for det lavere området og 100 millioner dollar (90 millioner euro) for det høyere.

3. Toby Rimes.

Toby Rimes er en kongelig puddel som stammer fra Toby I, den rike hundearvingen til en veldig velstående kvinne. Skatten har gått videre fra generasjon til generasjon, og har fortsatt å vokse. Opprinnelig $ 40 millioner, anslås det nå til $ 80 millioner (rundt 72 millioner euro).

Ingen beskrivelse tilgjengelig.

Toby bor i New York i huset sitt på Fifth Avenue på Manhattan. Etter å ha spist hver kveld i en elegant restaurant i nabolaget, vender han tilbake til penates i himmelsengen.

Les også: Etter 40 års karriere tar Mbilia Bel fatt i trening av musikere

4. Blackie.

I følge Guinness Book of Records er den rikeste katten i verden som hittil er kjent med formue sikkert, Blackie, en svart katt som arvet $ 13 millioner (omtrent € 11 millioner) fra eieren, en velstående britisk antikvitetshandler. Ben Rea, som døde i 1988.

Ingen beskrivelse tilgjengelig.

5. Tomasso.

I femte posisjon, en annen svart katt som var veldig heldig. Tommaso var en smugkatt fra Roma overtatt av en eldre italiensk dame ved navn Maria Assunta. Hun ville ha etterlatt seg en formue på 10 millioner euro til katten da hun døde i 2011. Italiensk lov tillater ikke at dyr direkte arver en sum penger, det er en forening for dyr som vil bli valgt for å representere interessene av Tommaso.

Ingen beskrivelse tilgjengelig.

6. Trøbbel.

Trouble var en hvit maltesisk terrier som tilhørte Leona Helmsley, en amerikansk forretningskvinne (bildet) med en stor formue. Da elskerinnen hennes døde i 2007, var den avdøde familie sinte for å høre at hun ikke dukket opp i testamentet. Den eneste arvingen var problemer som Leona testamenterte 12 millioner dollar (rundt 11 millioner euro).

Ingen beskrivelse tilgjengelig.

Helmsley-familien startet deretter i en juridisk kamp som fascinerte amerikanere. Til slutt bestemte dommeren at Leona Helmsley ikke var helt hennes hode da hun skrev testamentet og hundens arv ble redusert til 2 millioner dollar.

Les også: India: 17 år gammel jente slått i hjel av familien for å ha på seg jeans (ivoirwebtv.com)

7. Conchita.

Conchita var en chihuahua som en gang tilhørte Gail Posner, en velstående amerikaner som døde i 2010 som hun hadde etterlatt seg en formue på $ 3 millioner (rundt 2,7 millioner euro) og et hus på $ 8,3 millioner (7,5, XNUMX millioner euro) i Miami Beach. Kjent ganske enkelt med kallenavnet "The Boss" Conchita var kjent for å ha på seg perler, designerantrekk og skreddersydde Louis Vuitton-vesker.

Ingen beskrivelse tilgjengelig.

8 - Gigoo.

En ekte høne som legger gullegg, Gigoo er den eneste høna som har nådd topp 10 og en av få som er å betrakte som kjæledyr. Gigoo eies av den britiske forlagsmagnaten Miles Blackwell, og arvet 10 millioner pund (12 millioner euro) da mesteren hans døde i 2001.

Ingen beskrivelse tilgjengelig.

9 - Chunmun.

Chunmun er en ape som ble kjøpt i 2005 for tilsvarende 8 dollar (omtrent 7 euro) av et indisk par som hadde blitt avvist av deres respektive familier på grunn av deres interreligiøse ekteskap (muslim-hindu). Paret hevder at virksomheten deres tok fart etter at Chunmun ble adoptert, og de takket apen ved å oppdra ham som en sønn, noe som gjorde ham til den eneste arvingen til hjemmet og virksomheten, alt verdsatt til $ 5 millioner. (4,5 millioner euro).

Ingen beskrivelse tilgjengelig.

 10. Choupette.

Karl Lagerfelds katt, Choupette, er som eieren hennes et moteikon. Hun er også en formidabel forretningskatt. I følge Lagerfeld, Choupette "hater andre dyr og hun hater barn." "Hun blir alltid hos meg, og hun har to personlige tjenestepiker," sa han også. Hun ville ha tjent 3,3 millioner dollar (3 millioner euro)

Ingen beskrivelse tilgjengelig.

OM

DU VIL LIKE

kommentarer

kommentarer

Denne artikkelen dukket opp først på https://www.abidjanshow.com/les-10-animaux-les-plus-riches-du-monde/

Legg igjen en kommentar