Dødsfall på Mbé -klippen i Adamaoua

0 141

Ifølge Crtv skjedde tragedien 28. juli 2021 med dødsfall og flere skader på klokken.


Bilde av ulykken (c) Alle rettigheter forbeholdt

5 døde på gulvet, 24 skadet inkludert 4 i kritisk tilstand. Dette er resultatet av trafikkulykken som skjedde på Mbé klippe i Adamaoua -regionen 28. juli 2021.  

I følge nasjonale medier, " en jumbobuss fra Danay Expresse -byrået mistet kontrollen og traff et tre »40 km fra byen Ngaoundéré på National N ° 3. De døde ble evakuert steder mens de skadde er under intensivavdeling på sykehus.

Husk at dette ikke er det første som tragedien er registrert på et nivå av en klippe. 27. januar ble 55 mennesker drept på nivået i Santchou -klippen ved Dschang, på veien mot vest. Opprinnelig en kollisjon mellom en intercity -transportbuss og en lastebil som hadde forfalsket drivstoff. Det voldsomme sjokket forårsaket umiddelbart en brann som brente 55 passasjerer.

Offentlige myndigheter fortsetter på sin side å øke bevisstheten om veiaksene, slik at slike tragedier ikke lenger oppstår spesielt i løpet av denne høytidsperioden, som snart vil vike for begynnelsen av skoleåret, synonymt med store folkemengder i transportbyråer og andre jernbanevakter .


nyhetsbrev:
Allerede mer enn 7000 påmeldte!

Motta hver dag via e-post,
nyhetene The Bled snakker ikke gå glipp av!

Denne artikkelen dukket opp først på https://www.lebledparle.com/fr/bled/1121992-cameroun-des-morts-sur-la-falaise-du-mbe-dans-l-adamaoua

Legg igjen en kommentar