Catherine Ringer syk: sangerinnen avslører årsakene til hennes fravær på scenen

0 142

Hun er mye bedre. I flere måneder, Catherine Ringer, som mange artister, måtte håndtere Covid-19-epidemien som har fortsatt å vokse. Regjeringen har fått på plass mange restriktive tiltak som har satt kulturverdenen på vent. Sju måneder etter utgivelsen av hennes live -album, kunne sangeren komme tilbake på scenen 23. juni. Denne lykken var imidlertid kortvarig siden kunstneren ikke klarte å hedre sin tilstedeværelse på Nuits de Fourvière 19. juli for " medisinske grunner“, Som festivalen sa i en pressemelding. På sin Facebook -konto onsdag 27. juli snakket Catherine Ringer og forklarte årsaken til fraværet. " Herdet !!!“, Hun lanserer først. Faktisk hadde hun testet positivt for Covid-19. " Takket være vaksinene har det vært en mild Covid! », Spesifiserer hun før hun bekrefter å være« glad for å komme tilbake på scenen og finne deg! Og jeg håper at vi kan erstatte de avlyste konsertene i Lyon, Brives, Arles og Carcassonne ... kanskje“, Avslutter hun. Gode ​​nyheter for artisten, men også for fansen hennes, som er ivrige etter å møte henne igjen.

Hun er glad på scenen. På 63, Catherine Ringer fortsetter å gjøre konserter som i begynnelsen av karrieren. Mens hun ble kjent med Rita Mitsouko på 1980-tallet, er det solo hun har opptrådt i flere år. Hun har mange album til gode og treffer som Marcia Baïla ou Sånn er det. Til tross for årene kan sangeren fortsatt stole på støtte fra fansen, og hun er glad for det. " Jeg kan egentlig ikke forklare det, det er en flott sjanse til å fortsette å bli verdsatt og elsket gjennom tidene ”, hun betrodde for noen uker siden på RTL Toulouses antenne. " Jeg tar det folk gir meg, og jeg er glad det fortsetter. Det er en jobb som består av oppturer og nedturer, noen ganger voldelig. Du må være i stand til å tåle øyeblikk av aktivitet og øyeblikk av inaktivitet, øyeblikk av tvil « , spesifiserte hun da. Mens hun sier i Marcia Baila at " Kjærlighetshistorier slutter generelt dårlig“, Kunstneren antydet, uten å nøle, at det er et unntak. " Vanligvis betyr det at det er mange unntak, og publikum er et av dem. ", hadde hun konkludert.

Catherine RInger: Trodde hun på Fred Chichin? 

I flere år delte Catherine Ringer scenen med sin ledsager Fred chichin. Begge hadde tre barn: Ginger Romàn, skuespillerinne, Simone Ringer, grafisk designer og sanger og Raoul Chichin, gitarist, som følger med moren sin på turnéen i 2019 for Rita Mitsoukos 40-årsdag. Sangeren opplevde en virkelig tragedie i november 2007 da Fred Chichin er døde av alvorlig leverkreft. Hvis hun bestemte seg for å fortsette sin solokarriere, klarte hun imidlertid aldri å komme seg helt etter det. " Etter et slikt tap er det alltid smerter, heldigvis ikke så mye som i begynnelsen, og så mye bedre det betyr at det teller", Sa hun foran Bernard Montiel i januar i fjor. Hun forklarer da å ha " godtatt uansett, smerten er sterkere hvis vi gjør opprør og sier 'hvorfor personen døde, det er urettferdig'. Det er ikke et spørsmål om rettferdig eller urettferdig, det er en stygg sykdom“, Konkluderte hun. Til tross for årene har Rita Mitsouko aldri blitt glemt.

Abonner på Closermag.fr nyhetsbrev for å motta de siste nyhetene gratis

Denne artikkelen dukket opp først på https://www.closermag.fr/people/catherine-ringer-malade-la-chanteuse-devoile-les-raisons-de-son-absence-sur-scene-1368602

Legg igjen en kommentar