Calixthe Beyala varsler deg om disse påvirkerne som vil skade deg

0 167

Wanda People's mor Calixthe Beyala har foretatt en ansikt-booisque utflukt for å uttrykke seg selv, til og med varsle ungdommen om sannheten bak visse påvirkere som du beundrer så mye. Det er ikke gull alt som glitrer. Bare arbeid lønner seg. Godt å høre, Hei!

Den kamerunske forfatteren Calixthe Beyala syntes det var godt å lage et innlegg i går for å øke bevisstheten blant unge mennesker om den mirage som sosiale nettverk kan være, som noen ganger har blitt utstillingsvinduet for prostitusjon av en ny type.

Og ja, dessverre viser noen av våre påvirkere som vi beundrer så mye (alle territorier tilsammen), som får oss til å drømme, ikke alltid frukten av deres harde arbeid, men heller frukten av storheten til sine elskere (eller klienter). Så de unge jentene som misunner dem og vil være som om de ikke alltid kjenner virkeligheten til ting bak den overdådige drømmen.

Alle er selvfølgelig ikke slik, og det er også synd for dem som jobber hardt gjennom denne nye sektoren av innflytelsesaktivitet. Men ifølge den berømte forfatteren er det tilrådelig å sette brikken i ørene til de unge (og til og med foreldrene) slik at de ikke dagdrømmer uten å privilegere studiene og arbeidet fremfor alt.

Oppmerksomhet Calixthe Beyala spesifiserer i kommentaren at den ikke retter seg mot individualiteter, men snakker om et fenomen som helhet. Så Calixthe Beyala i krig med influencers? Det ligner mer på ønsket om å advare unge mennesker om foregivelse og ledighet.

Oppdag ordene til klokken nedenfor.

Disse påvirkerne som risikerer å få våre unge til å drive, vi ser dem her og der, og roser deres liv for rikdom og overflod i sosiale nettverk. De reiser bare i First, spiser bare på Fouquet's, bare kler seg i Prada eller Hermès, i det minste får de tro det. Deres mange ledsagere tilbyr dem 4/4 til ti tusen hester, ultra elegante og perfeksjonerte, Dior -vesker i Croco for deres fattige bursdager, i det minste, forteller de på Facebook og andre Instagram -kontoer som støtter bilder. Deres titulære elskere tilbyr dem millioner av CFA per måned og enda mer; de er filmet i villaene og suitene på luksushoteller for å vise frem suksessen. Og de har følgere! Millioner av unge jenter følger deres storslåtte liv, saliver av misunnelse, og drømmer om å bli stjerner i tomrummet, uvitende om at disse påvirkerne selger vinden, at ingen tjener så mye penger uten å jobbe. Plager for våre unge mennesker som vil glemme under deres innflytelse, viktigheten av arbeid, studier og godt utført plikt, de eneste garantistene for en god skjebne Det skal sies: disse påvirkere er farlige for balansen mellom skjøre unge jenter som ville - uten tilstedeværelse av disse påvirkerne - ha studert , møtte en normal ledsager som de ville ha bygd et godt liv i et ekte univers! Og våre unge jenter, uvitende om virkeligheten i lys av bølgen av falske ting som bæres av våre påvirkere, lar seg suge inn i dette så fiktive kybernetiske universet. Ja, i virkeligheten - bortsett fra noen få milliardærer - tilbyr ingen så mange luksus til en kvinne. Menn og kvinner jobber hardt for å tjene til livets opphold, for å bygge et hus og oppdra barna sine. I virkeligheten bortsett fra ultrarike barn, er det ingen som gir sønnen deres supersoniske biler til bursdagen sin ... I virkeligheten gjemmer de virkelige rike seg omfanget av deres rikdom / påvirkere vil ha deg dårlig, i det virkelige liv

Denne artikkelen dukket opp først på https://www.jewanda.com/2021/07/calixthe-beyala-vous-alerte-sur-ces-influenceuses-qui-vous-vissent-du-mal/

Legg igjen en kommentar