Det er mulig å betale med Apple Pay på eBay - iPhoneAddict.fr

0 195

EBay nettsted tilbyr et nytt betalingssystem, nemlig betal Apple. Det var allerede mulig å bruke den på mobilapplikasjonen til det berømte auksjonsstedet, og har vært det en stund nå.

Apple Pay på eBay -nettstedet slutter seg dermed til betalinger via PayPal, Google Pay og forskjellige bankkort (Visa, MasterCard og American Express). Support ser ut til å være tilgjengelig internasjonalt. Vi kan i det minste bekrefte at den er tilgjengelig i Frankrike og USA.

Å betale med Apple Pay på nettet har eksistert lenge. Det er sant at de fleste nettstedene ikke støtter denne betalingsmåten, noe som er synd for Apple -kunder. Men det er alltid hyggelig å se store grupper som eBay bli lagt til på listen.

Apple Pay via eBay -nettstedet er bare mulig gjennom Safari. Bare velg Apples system når du betaler, valider transaksjonen med Touch ID (eller via Touch ID / Face ID på iPhone på Mac -en din har ikke Touch ID) og du er ferdig. Som en påminnelse tar Apple Pay sikte på å fokusere på personvern i forhold til andre betalingstjenester. Dessuten er brukervennligheten en stor fordel.

Denne artikkelen dukket først opp på https://iphoneaddict.fr/post/news-325117-payer-apple-pay-site-ebay-devient-possible

Legg igjen en kommentar