Marvels 'Loki' -direktør adresserte nettopp det forvirrende Avengers-mysteriet

0 145

Kate herron vil ikke komme tilbake for andre sesong av Marvel Loki serie, men regissøren kjenner alle hemmelighetene til den første sesongen. Etter at finalen ble sendt for to uker siden, ga Herron svar på noen av de hotteste spørsmålene våre. Herron sa til fansen at nøkkelen til å forstå multiverset er gjemmer seg i vanlig syn. Hun gikk også videre og forklarte cliffhanger på slutten av sesong 1. Men Herron har ikke alle svarene etter Loki. Regissøren ga fansen en merkelig forklaring på det mest forvirrende Avengers: Endgame scene - dansen mellom Steve og Peggy på slutten av Loki. Legge merke til, Loki multiversspoilere følger under.

Dagens beste avtale De veldig populære TP-Link Kasa mini Alexa smarte pluggene slo nettopp til en ny all-time lav pris på $ 6 hver! Liste over priser:26,99 $ Prix:23,99 $ Du sparer:$ 3,00 (11%) Kjøp nå BGR er tilgjengelig på Amazon og kan motta en provisjon Tilgjengelig på Amazon BGR kan motta provisjon

Forståelse av Steve-Peggys tidslinje etter Marvels Loki serien

Etter den første Loki episoder, lurte jeg på om Steve Rogers (Chris Evans) og Peggy Carter (Hayley Atwell) ble gjenforent takket være TVAs handlinger. Først trodde jeg Sylvie (Sophia Di Martino) kunne være ansvarlig for Steve-Peggys alternative virkelighet après Slutt på spillet.

Dette er kronologien som moms tillot å eksistere på slutten av Slutt på spillet, eller den han ikke kunne stoppe. Vi vet at Captain America har blitt gammel og levd lykkelig sammen med Peggy. Vi antar at det er henne, men hvem vet det egentlig etter Loki? Hvis det er sant, har grenen av tidslinjen som Steve skapte, passert den røde linjen, punktet for ingen retur. Når en gren krysser denne terskelen, kan du ikke tilbakestille eller beskjære den.

Le Loki slutt~~POS=TRUNC ga en faktisk forklaring på Steve-Peggy-dansen. Det er igjen Sylvie som kan være hovedansvarlig. Når Kang (Jonathan Majors) gir fra seg kontrollen, begynner den hellige tidslinjen å forgrene seg.

Vi, publikum, se alt fra slottet. Vi er der med Loki (Tom Hiddleston), Sylvie og Kang når det skjer. Alle disse grenene vises i fortiden, nåtiden og fremtiden på samme tid. Vi går tom for tid i dette citadellet, så kronologien endrer ikke noe. Det var da at virkeligheten til Steve-Peggy kunne ha dukket opp. Og merverdiavgiften var ute av drift lenge nok til at denne tidslinjen kunne eksistere.

Dette er forklaringen som gir mest mening så langt. Men det er også spekulasjoner. Ikke rart Marvel må ha alle disse multiverse-regelmøtene.

Loki Episode 6
Den hellige tidslinjen begynner å forgrene seg til Loki endelig.

Herrons forklaring på Steve-Peggy Nexus-arrangementet

Le Loki Regissøren har to mulige svar på Steve-Peggy-dansen, og begge mangler. her er hva hun hadde å si Om Slutt på spillet endelig:

Folk kommer til å bli irritert fordi det ikke er et definitivt svar, men jeg kan også bare svare som fan, ikke sant? Min teori er dette: den handler om du er optimist eller pessimist. Hvis du er optimistisk, var det kanskje greit [for] de levde på den måten, og grenen var ikke så alvorlig at den ikke trengs å beskjæres, og det betydde at de kunne bli sammen. Kanskje romantikere på en eller annen måte kan si at det skjedde. Og så tenker pessimistene: 'De er sannsynligvis blitt avskåret. [Ler.]

Den optimistiske forklaringen er sannsynlig

Den optimistiske forklaringen gir mest mening. MVA kunne ha tillatt at Steve-Peggy-grenen eksisterte slik at Rogers kunne lage et nytt skjold og videreføre det til den nye Captain America. Men dette strider mot alt som "Bon Kang" representerer i Loki endelig. Han har vært veldig tydelig på hvorfor han ikke lar andre grener eksistere. Nexus-hendelser kan ikke eksistere. Slik minimerer du risikoen for multiversal krigføring.

Å autorisere Steve-Peggy-grenen betyr å måtte kontrollere denne virkeligheten og forhindre andre Nexus-hendelser i den. Igjen, hvis den hellige tidslinjen inneholder flere virkelighetstråder, har merverdiavgiften alltid hatt en tendens til flere tidslinjer.

Herron spekulerte i at Steve og Peggy kunne leve i en alternativ virkelighet:

Som om det var alternativt, ville det antyde at det foregår langs vår viktigste tidslinje, så ja. Jeg mener ikke å si definitivt at de har blitt beskåret, men av vår logikk på moms, sannsynligvis. Men kanskje der det er en vilje, er det en måte, og de var ikke så forstyrrende og klarte å leve lykkelig.

Loki Episode 6
av Loki Den hellige tidslinjen forgrener seg og møter kanskje andre tidslinjer. Bildekilde: Marvel Studios

Den pessimistiske forklaringen gir ingen mening

MVA skjer så snart en Nexus-hendelse vises, beskjær og tilbakestill alt. Loki er et eksempel. Vi lærer senere om de røde linjene og den begrensede tiden til å handle.

Steve bestemte seg ikke for å bli hos Peggy på et innfall Slutt på spillet. Beslutningen hans ble tatt før han dro. Han tok med seg "alle de dumme menneskene" på sitt oppdrag å sette Infinity Stones og Mjolnir på plass. Bucky (Sebastian Stan) visste alt dette da det skjedde.

Hvis TVA grep inn, ville det gjøre det før Steve til og med forlot den ødelagte Avengers-forbindelsen. Ikke etter at han bodde hos Peggy.

Enda viktigere, Herrons pessimistiske respons har ingen sjanse når du innser at Steve har eldet seg i denne virkeligheten der han har pensjonert seg. Han har kanskje ikke fortalt oss det på slutten av Slutt på spillet at han giftet seg med Peggy. Men han fikk bli gammel et sted. Så Steve og Peggy kan ikke ha blitt beskåret, fordi Loki sa direktøren.

Med mindre…

Hva om Steve som gir skjoldet til Sam (Anthony Mackie) ikke er vår Steve Rogers? Vi må bare vente og se. Forhåpentligvis får Herron eller noen hos Marvel oss bedre svar snart.

Dagens beste avtale Styr garasjeporten din hvor som helst med smarttelefonen eller Alexa! Liste over priser:29,98 $ Prix:20,37 $ Du sparer:$ 9,61 (32%) Kjøp nå BGR er tilgjengelig på Amazon og kan motta en provisjon Tilgjengelig på Amazon BGR kan motta provisjon

Denne artikkelen dukket opp først (på engelsk) på https://bgr.com/entertainment/marvels-loki-series-director-just-addressed-a-puzzling-avengers-mystery/

Legg igjen en kommentar