Odenkirk stabil etter et "hjerteinfarkt" på settet - mennesker

0 173

Av Andrew Dalton | Associated Press

LOS ANGELES - "Better Call Saul" -stjernen Bob Odenkirk hadde en "hjerte-relatert hendelse" da han kollapset på showet i New Mexico, og hans tilstand er stabil mens 'Han er på bedring på et sykehus, sa hans representanter onsdag.

"Vi kan bekrefte at Bob er i stabil tilstand etter å ha hatt en hjertetilfelle," heter det i uttalelsen. “Han og hans familie vil uttrykke sin takknemlighet til de utrolige legene og sykepleierne som bryr seg om ham, samt hans rollebesetning, mannskap og produsenter som har holdt seg ved hans side. Odenkirks vil også takke alle for utgytelsen av deres beste ønsker og be om deres privatliv på dette tidspunktet mens Bob jobber med å komme seg. "

Odenkirk kollapset tirsdag på Albuquerque-settet der "Breaking Bad" spin-off filmer sin sjette og siste sesong. Teammedlemmer ringte til en ambulanse som tok den 58 år gamle skuespilleren til et lokalt sykehus.

Rett før uttalelsen ble utgitt, twitret Odenkirks sønn Nate, den eldste av hans to barn: “Det kommer til å gå bra. "

Den sjette sesongen av "Breaking Bad" prequel spin-off er planlagt til luft på AMC neste år. Begge showene ble skutt og foregår primært i Albuquerque.

En e-post sendt til en AMC-representant som ba om mer informasjon eller tilbakemelding ble ikke umiddelbart returnert.

Odenkirk er nominert til fire Emmy-priser for å ha spilt hovedpersonen, en ulykkelig advokat ved navn Jimmy McGill som blir stadig mer korrupt og adopterer pseudonymet Saul Goodman, den "kriminelle advokaten" som har dukket opp i dusinvis av saker. Episoder av "Breaking Bad. " "

Michael McKean, Odenkirk-medstjernen som spilte sin bror i 'Better Call Saul', var blant mange som ønsket Odenkirk lykke til på sosiale medier i løpet av en engstelig natt og dag hvor lite nyheter utover hans sammenbrudd og sykehusinnleggelse er blitt publisert.

"Send enorm kjærlighet til @mrbobodenkirk," tvitret McKean. “Du har det, bror. "

Odenkirks "Breaking Bad" co-stars viste også sin kjærlighet og bekymring.

"I dag våknet jeg til nyheter som gjorde meg engstelig hele morgenen," sa Bryan Cranston på Instagram, sammen med et bilde av ham med Odenkirk. “Vær så snill å ta et øyeblikk på dagen i dag for å tenke på ham og sende positive tanker og bønner hans vei. "

Cranston-medstjernen Aaron Paul la ut et Instagram-bilde av Odenkirk med bildeteksten: “Jeg elsker deg min venn. "

Denne artikkelen dukket opp først (på engelsk) på https://www.mercurynews.com/2021/07/28/odenkirk-stable-after-heart-related-incident-on-set/

Legg igjen en kommentar