Gjorde noen en feil? Det er ingen måte at denne soundbar bare koster $ 49,99

0 170

Hvis du kjøper et uavhengig rangert produkt eller en tjeneste via en lenke på
nettstedet vårt, kan vi motta en tilknyttet kommisjon.

En gang måtte du kjøpe et surroundlydsystem hvis du ville oppgradere TV-lyden din. Det var faktisk ikke så lenge siden at dyre høyttalersystemer var det eneste gode alternativet. I disse dager er surroundlydsystemer fortsatt gode. I tillegg er det mange flotte alternativer der ute som ikke koster en arm og et ben. Vil du ha et godt eksempel? Det bestselgende hjemmekinoanlegget på Amazon akkurat nå er Vizio V51-H6 5.1 ″ 36-kanals hjemmekino-surroundsystem. Det er fantastisk, og det koster bare $ 179,98 hvis du kjøper et oppusset system mens de har rabatt. Og hvis du vil gi alt, kan du alltid gå til et avansert oppsett som dette fantastiske Enclave surround-systemet.

Selvfølgelig er det også mye enklere oppsett i disse dager.

Soundbars har vært raseri de siste årene, og det er noen gode grunner til det. Først og fremst kunne de ikke være enklere å sette opp. Pakk ut lydstangen din, koble den til veggen, koble den til TV-en din, og du er ferdig. Soundbars passer lett inn i alle rom, og du kan plassere en på et bord eller montere den på veggen. På toppen av alt dette er lydfelt så populære i disse dager at det er mange rimelige alternativer.

Selvfølgelig er noen rimeligere enn andre.

Gå over til Amazon nå, så finner du KMOUK HSB001 TV-lydstang i salg for bare $ 49,99. Denne prisen kommer med en ny lavere utsalgspris og en ekstra kupong som du kan klippe til produktsiden. Det har en utmerket 4,3-stjerners rangering som inkluderer hundrevis av 5-stjerners anmeldelser. Dette gjør den til en av de best rangerte lydbjelkene på Amazon til en pris av under $ 100. Faktisk er den nåværende prisen så lav at det nesten høres ut som en feil! Få en nå, før noen trekker i støpselet og setter en stopper for dette.

KMOUK HSB001 TV-lydstang med 3D-surroundlyd, Bluetooth 5.0, for PC / hjemmekino Liste over priser:$ 59.99 Prix:$ 49.99 Du sparer:$ 10,00 (17%) Kjøp nå BGR er tilgjengelig på Amazon og kan motta en provisjon

Her er hovedpoengene du må huske:

  • KMOUK HSB001 TV-soundbar er en tynn soundbar som gir mye kraft
  • 2.0 kanaler projiserer lyd til de lengste hjørnene på rommet ditt
  • Den kompakte designen gjør den perfekt for bruk med en TV eller en datamaskin
  • Denne lydstangen støtter 3,5 mm lydtilkoblinger og optisk lyd for krystallklar lyd
  • Du får også Bluetooth 5.0 for trådløs lydstrøm fra smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen
  • Du kan plassere lydstangen på et skrivebord eller en mediekonsoll, eller du kan montere den på veggen
  • Fra tordnende eksplosjoner til lavt hvisking, vil du nyte klar lyd med god bassrespons
  • Denne lydlinjen er ideell for filmer, TV-serier og også for streaming av musikk
  • Det er også perfekt for spill med en spesiell spillmodus
  • Filmmodus bruker en innebygd stemmeforsterker slik at du aldri går glipp av et ord - farvel, undertekstene!

KMOUK HSB001 TV-lydstang med 3D-surroundlyd, Bluetooth 5.0, for PC / hjemmekino Liste over priser:$ 59.99 Prix:$ 49.99 Du sparer:$ 10,00 (17%) Kjøp nå BGR er tilgjengelig på Amazon og kan motta en provisjon

Gå hit for å se denne måneden beste tilbudene på Amazon!


Å forfølge @BGRDeals på Twitter for å holde tritt med de siste og beste tilbudene vi finner på nettet. Prisene kan endres uten varsel, og alle kuponger nevnt ovenfor kan være tilgjengelige i begrensede mengder.

Denne artikkelen dukket opp først (på engelsk) på https://bgr.com/deals/did-someone-make-a-mistake-theres-no-way-this-soundbar-should-only-cost-49-99 /

Legg igjen en kommentar