Flyselskaper kan snart bli tvunget til å refundere kostnader når bagasjen er forsinket

0 110

Flyselskaper tar ublu gebyrer for praktisk talt alt, men passasjerer kan snart hevne seg. PA relasjoner at Samferdselsdepartementet ønsker at flyselskapene skal betale tilbake gebyr for innsjekket bagasje hvis bagasjen ikke kommer raskt. I tillegg, hvis flyselskapene ikke klarer å tilby noe ekstra på flyvningene, vil de også bli pålagt å refundere alle slike avgifter. Departementet vil offentliggjøre forslaget de neste dagene. Hvis forslaget går gjennom prosessen, kan de nye reglene tre i kraft neste sommer.

Dagens beste avtale Her er det: Apple AirPods Pro nådde nettopp Amazons laveste pris i 2021! Liste over priser:249,00 $ Prix:189,99 $ Du sparer:$ 59,01 (24%) Kjøp nå BGR er tilgjengelig på Amazon og kan motta en provisjon Tilgjengelig på Amazon BGR kan motta provisjon

I henhold til gjeldende regelverk er flyselskaper bare pålagt å gi refusjon når bagasjen er tapt. De må også kompensere kundene for "rimelige" utgifter på grunn av sene poser. Men problemet er at regjeringen ikke har noen oversikt over hvor ofte flyselskaper beholder gebyrer uansett.

Hvis forslaget godtas, vil DOT kreve at flyselskapene tilbyr refusjon for sen bagasje. Flyselskapet må levere bagasje innen 12 timer etter landing fra en innenlands flytur eller 25 timer etter en internasjonal flytur. Hvis de ikke gjør det, må de refundere gebyrene som kunden betaler.

Flyselskaper som refunderer bagasjeavgifter er bare starten

Selon PAPresident Biden vil snart undertegne en ordre som dekker flere regelverk for flyselskaper og forbrukere. En anonym tjenestemann sa at dekretets forslag er utformet for å øke konkurransen og styrke forbrukerne.

John Breyault, visepresident i National Consumer League, snakket med AP om forslaget. Han sa at transportsekretær Pete Buttigieg ser ut til å være mer oppmerksom enn sin forgjenger, Elaine Chao. Når det er sagt, vil han at Biden-administrasjonen skal gå raskere. Basert på følgende sitat virker han forsiktig optimistisk de neste årene:

”Beviset vil være i puddingen av om denne DOT vil gjøre forbrukerbeskyttelse til en reell prioritet etter fire år med godartet forsømmelse i beste fall og aktiv regulatorisk sabotasje i verste fall. "- Jean Breyault

Som rapporten bemerker, var avgifter for innsjekket bagasje relativt sjeldne for bare to tiår siden. Nå belaster praktisk talt alle andre flyselskaper enn Southwest passasjerer for hvert stykke innsjekket bagasje. I løpet av de siste to årene har American Airlines tjent 2 milliarder dollar kun av innsjekket bagasjeavgift, mens Delta og United hver har tjent rundt 1,5 milliarder dollar fra avgifter.

Dagens beste avtale De veldig populære TP-Link Kasa mini Alexa smarte pluggene slo nettopp til en ny all-time lav pris på $ 6 hver! Liste over priser:26,99 $ Prix:23,99 $ Du sparer:$ 3,00 (11%) Kjøp nå BGR er tilgjengelig på Amazon og kan motta en provisjon Tilgjengelig på Amazon BGR kan motta provisjon

Denne artikkelen dukket opp først (på engelsk) på https://bgr.com/lifestyle/airlines-might-soon-be-forced-to-refund-fees-when-bags-are-delayed/