Et triks med vineddik for å dyrke negler og gjøre dem sterkere - SANTE PLUS MAG

0 159

Hvis du har ribbet, myke, tørre eller splittede negler, gir du sannsynligvis ikke oppmerksomheten de fortjener. I likhet med håret eller huden kan neglene bli svekket av ytre aggresjoner, av vitaminmangel eller av andre patologier. Hvis det kreves et balansert kosthold for å kurere svekkede negler, det er et triks for å herde dem og få dem til å vokse.

ta vare på neglene

Hvordan ta vare på neglene dine? Kilde; dikasonline

Et tips for å akselerere spikervekst

Mens du vil trenge:

  • 2 ss hydrogenperoksid
  • 2 ts vineddik
  • 1 ss 70 ° alkohol

Bland alle ingrediensene til du får et homogent preparat. Sett deretter løsningen i en beholder og ta en bomullsdott.

Vask først hendene og tørk dem deretter. Så suge en bomullsdott i preparatet som er oppnådd. Klapp neglene lett med løsningen og la dem lufttørke. Påfør dette produktet tre ganger i uken for å oppnå optimale resultater.

Hvorfor er vineddik så effektiv til å bevare negler?

Onychomycosis er en vanlig infeksjon som forårsaker sprekker, tykkelse og flekker i neglen. Føtesoppen kan deformere neglene og sprer seg på huden rundt neglen. Denne mikroskopiske soppen svekker neglene og hindrer dem i å vokse. Blant de naturlige løsningene for å bekjempe denne patologien, finner vi vineddik. Naturlig antiseptisk middel, det ødelegger bakterier og beskytter neglene effektivt mot mikrober som kan påvirke det. Takket være det høye innholdet av eddiksyre som er tilgjengelig, utøver vineddik en antimikrobiell virkning som gjør det mulig å bekjempe bakterier og fremme gjenvekst av sunne negler.

Tips for å ha sunne og sterke negler

For å ha vakre negler, er det nødvendig å bruke regelmessig pleie. Her er våre tips for akselerere spikervekst og styrke dem :

Fukt regelmessig

Hydrering er nødvendig for å ta vare på neglene dine. Det anbefales å bruke en fuktighetskrem for hender og negler, to ganger om dagen, og å insistere på konturen. Neglebånd, som ofte er utsatt for tørrhet, må fuktes for å beskytte neglene optimalt.

Bruk nærende oljer

Rik på fettsyrer og aminosyrer, noen oljer anbefales for å gi næring til neglene. Dette er tilfelle med lakserolje, søt mandelolje, arganolje eller kokosnøttolje. Påfør noen dråper vegetabilsk olje på neglene for å gi dem næringsstoffene de trenger, få dem til å skinne og akselerere spikerveksten.

Klipp og fil neglene hennes

En gang i uken, bør du vurdere å klippe neglene dine ved å velge en neglesaks eller en liten neglesaks. Bruk deretter neglefilen for å gi dem den formen du ønsker.

Lag en skrubb

For å eksfoliere huden, eksfolier en gang i uken med et produkt som passer for hendene. Masser neglens kontur for å fjerne død hud.

Denne artikkelen dukket opp først på https://www.santeplusmag.com/une-astuce-avec-du-vinaigre-de-vin-pour-faire-pousser-les-ongles-et-les-rendre-plus-forts /

Legg igjen en kommentar