ZZ Top bassist Dusty Hill død 72 år gammel

0 203

Amerikansk rockeband ZZ Top mistet akkurat en av lemmer. Onsdag 28. juli, død av Joseph "Dusty" Hill ble kunngjort av sine to kamerater, Billy Gibbons (funnet på gitar og vokal) og Frank skjegg (som spilte trommer). De to kunstnerne uttrykte sin sorg i en uttalelse utgitt på sosiale nettverk.

“Vi er lei oss av dagens nyheter: vår følgesvenn, Dusty Hill, er det døde mens han sov hjemme i Houston, Texas. Din tilstedeværelse, din vakre natur og din forpliktelse til å slå bunnen opp vil bli savnet, og av legioner av ZZ Top-fans over hele verden. Vi vil alltid bli koblet av stokken i C. Du vil savne oss mye, amigo ", kan vi lese på offisiell Facebook-side av gruppen. Årsakene til hans død er ikke blitt avslørt.

Dusty Hill: Hadde han noen helseproblemer?

den ZZ Top har aldri sluttet å få fansen til å drømme. Etter å ha blitt kjent på 70- og 80-tallet, har trioen alltid kommet på veiene og aldri gått fra hverandre. I 2012, Billy Gibbons, Dusty Hill et Frank skjegg la ut på en verdensturné som førte dem til USA og forskjellige land i Europa før de avduket et nytt album. Deretter deltok de i flere arrangementer (på Nuits de Fourvières-festivalen i Lyon 29. juni 2014 for eksempel eller i 2017-utgaven av Sierre Blues-festivalen i Sveits) før de la ut på en amerikansk turné som til slutt ble stoppet. Faktisk, Støvete bakke - som hadde skadet hoften i 2014 og deretter brakk skulderen i 2016 - led av mageproblemer. Støvete bakke, som hadde vært veldig diskret de siste årene, var 72 år gammel.

Abonner på Closermag.fr nyhetsbrev for å motta de siste nyhetene gratis

Denne artikkelen dukket opp først på https://www.closermag.fr/people/dusty-hill-bassiste-de-zz-top-est-mort-a-72-ans-1367791

Legg igjen en kommentar