Huawei-sjef vil at de ansatte skal se TV-show om det kinesiske kommunistpartiet

0 136

I forkant av 100-årsjubileet for det regjerende kinesiske kommunistpartiet 1. juli utnyttet Huawei grunnlegger og administrerende direktør Ren Zhengfei et firmaforum for å svare på spørsmål fra noen av de ansatte i sin beleirede kinesiske teknologigigant, som forblir på USAs svarteliste. Den en gang ensomme forretningsmannen har en tendens til å hente overskriftene ganske mye hver gang han snakker offentlig eller privat. Men denne gangen ga ikke kommentarene hans en blanding av filosofi og entreprenørskap. De la også ut litt propaganda som kinesiske politiske ledere sikkert ville ha godkjent. Spesielt i løpet av dette avgjørende øyeblikket for nasjonen.

Huawei og dets grunnleggende milliardær en gang tilbake ideen om at selskapet er for bundet til det kinesiske totalitære regimet. Trump-administrasjonen, husk, presset denne ideen - hardt. Enten det er sant eller ikke, er det derfor amerikanske tjenestemenn bestemte seg for at selskapet var for radioaktivt til å gjøre forretninger med. Huawei insisterer selvfølgelig på at det er uavhengig og ikke en slags tjener for den kinesiske regjeringen. Zhengfei gikk til og med så langt som inviter president Trump til besøk på et tidspunkt, kanskje som en slags olivengren. Ikke desto mindre har Zhengfei tidligere sagt at USA har tatt de skritt de har tatt fordi Huawei står " på toppen av verden. " Og nå? Zhengfei bærer mer eller mindre vannet i det kinesiske kommunistpartiet.

Dagens beste avtale Echo Buds har støydemping akkurat som AirPods Pro - men de er til salgs for $ 100 mindre! Liste over priser:119,99 $ Prix:89,99 $ Du sparer:$ 30,00 (25%) Kjøp nå BGR er tilgjengelig på Amazon og kan motta en provisjon Tilgjengelig på Amazon BGR kan motta provisjon

100-årsjubileet for det kinesiske kommunistpartiet

På et tidspunkt under uttalelsene til de ansatte, anbefalte Zhengfei at de alle skulle se en ny kinesisk TV-serie, Oppvåkningstid. Ifølge en beskrivelse av Verdenstid, en avis utgitt av det kinesiske kommunistpartiet, er dramaet ren propaganda, skapt for å indoktrinere landets borgere om dets historie. Showet er en dramatisering av etableringen av kommunistpartiet i Kina i 1921. Og TV-programmet, ifølge Verdenstid, sies å ha "spilt en positiv rolle i å utdanne unge mennesker om Kinas revolusjonerende historie."

"Alle må se et så viktig TV-show" Zhengfei fortalte de ansatte.

Dette er et godt eksempel på hvorfor USA tok en fiendtlig holdning til Huawei under Trump-administrasjonen. Her er grunnleggeren av selskapet selv, som hjelper til med å støtte landets ledelse med sitt politiske budskap. Det er med andre ord overkill å feign uavhengighet når konsernsjefen presser ansatte til å konsumere regjeringspropaganda.

Zhengfei er fortsatt trassig og insisterer til og med på at selskapet hans må delta i det globale markedet. Han sier at alternativet med å fokusere utelukkende på Kina ikke vil hjelpe virksomheten i det lange løp.

Blant hans svar til ansatte under det siste forumet:

  • “Vi kan ikke være stengt. Vi må holde åpent.
  • «Bare fordi USA prøver å ta oss ut, betyr det ikke at vi ikke kjenner dem igjen som lærer. "
  • “Når det er vanskeligheter, betyr det at vi har gjort noe andre ikke kan, og det viser at vi er verdt det. "

Dagens beste avtale Amazons Fire TV Stick 4K fikk bare en overraskende 20% rabatt! Liste over priser:$ 49.99 Prix:$ 39.99 Du sparer:$ 10,00 (20%) Kjøp nå BGR er tilgjengelig på Amazon og kan motta en provisjon Tilgjengelig på Amazon BGR kan motta provisjon

Denne artikkelen dukket opp først (på engelsk) på https://bgr.com/business/huaweis-ceo-wants-his-employees-to-watch-a-tv-show-about-the-chinese-communist-party /

Legg igjen en kommentar