Conference League: Ngadeu og La Gantoise går gjennom smerter

0 135

Beseiret 2-0 på Valerenga-feltet denne torsdagen i den andre etappen i den andre innledende runden i Conference League, den nye Europa League, fortsetter Michaël Ngadeu og La Gantoise til neste.

Vinnere 4-0 forrige uke mot nordmennene i Valerenga, i den første etappen i den andre innledende runden i Conference League, den nye Europa League, spilte Michaël Ngadeus lagkamerater den andre etappen denne torsdagskvelden. Berøvet den kamerunske internasjonale forsvareren som ble sendt til sidelinjen, tapte laget ledet av Vanhaezebrouck i Norge (2-0). Men kvalifiserer seg likevel til neste runde.

Byssen til den belgiske klubben startet klokka 11e minutts spill, da Okumu avviste et skudd fra Sahrawi i sitt eget mål (1-0). Gjestene reagerer, men Tissoudali kom til slutt opp mot keeperen og manglet nesten utligningen (23e). Tre minutter senere var det kapteinen på hjemmelaget som stort sett bommet på målet foran vidåpne garn (26e). Det er endelig på 81e minutt at nordmennene klarer å doble innsatsen, takket være Näsberg (2-0). Lokalbefolkningen seirer, men på grunn av det tunge nederlaget som tilstått i første etappe, er det gjestene som går til neste runde.

Michaël Ngadeu og hans partnere møter latvierne i Rigas FS, som eliminerte ungarerne fra Puskas Academy. Møtene finner sted 5. og 12. august.

Denne artikkelen dukket opp først på https://www.camfoot.com/les-lions-en-club/conference-league-ngadeu-et-la-gantoise-passent-dans-la-douleur,31564.html

Legg igjen en kommentar