Kameni nekter å gjøre en presentasjon med Mimie, her er årsakene til dette avslaget

0 78

Det var under et intervju med våre kolleger fra media ABK Radio at forfatteren av treffet "Ten Ten" erklærte å ha bedt om en presentasjon til kollegaen Kameni og sistnevnte sa bare nei!

26. juli 2021, på ABK radio som en del av det berømte programmet "Comme à la maison", sendt mellom kl. 10 og 12, gjorde kunstneren Mimie en åpenbaring som hittil har overrasket internettbrukere. Faktisk, da Mimie ble spurt om dette problemet med mangel på prestasjoner mellom kvinnelige artister: “Jeg kommer mer overens med mannlige artister, siden det er med dem jeg gjør bragder. For når du går til en jente, er det litt for komplisert. Jeg hadde reist til Kameni, ærlig talt sjokkerte hans reaksjon meg. "

“Jeg respekterer Kameni; hun er en kunstner som jeg virkelig setter pris på og som jeg respekterer talentet, men reaksjonen hennes sjokkerte meg! Jeg ønsket å gi ut albumet mitt siden i fjor, så jeg sa til meg selv at hvis jeg lager en lyd med henne, ville det være bra. Vi dro til lederen hans, som ba meg betale. Vi ble overveldet ", la Mimie til.

Ikke å ha orket, forfatteren av tittelen "Ti ti" ga opp. Men gikk for å støtte Kameni da albumet hennes ble gitt ut. “Jeg sa at det er greit, jeg vil ikke lenger. Til tross for at jeg gikk for å støtte henne ved presentasjonen av EP-en hennes, og mens vi tok bildene, fortalte jeg henne at vi må jobbe med en lyd, og hun svarer: ”nei, nei, se det med lederen min. "

Hva tror du ?

kommentarer

commentaires

Denne artikkelen dukket opp først på https://www.culturebene.com/67695-kameni-refuse-de-faire-un-featuring-avec-mimie-voici-les-raisons-de-ce-refus.html

Legg igjen en kommentar