Bay Area-forfatter Kristine Carlson skal være gjenstand for en Lifetime-film - folk

0 215

Den inspirerende sanne historien til Bay Area -forfatteren Kristine Carlson vil være grunnlaget for en Lifetime -film med hovedrollen Heather Locklear og executive produsert av Meghan McCain.

Som kunngjort mandag, har Lifetime grønt lys "Don't Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story" (arbeidstittel). Kabel-TV-filmen husker hvordan Carlson, medforfatter av den bestselgende selvhjelpsbokserien "Ikke svett de små tingene,"  fant verden hennes krasje i 2006 da mannen hennes, Richard, plutselig døde av en emboli mens hun var på en flytur fra San Francisco til New York. Han var 45.

Per Lifetime's beskrivelse, "møtt med uoverstigelig sorg, finner Kristine stemmen sin og styrken til å navigere og gjenoppbygge familien sin midt i et dypt tap."

"Jeg er helt spent. Jeg trodde aldri at dette ville skje, sa Carlson tirsdag i et telefonintervju. "Det er litt surrealistisk for meg, for å være ærlig."

Filmen blir Locklears første TV -rolle siden 2017. Hun er mest kjent for å ha hovedrollene i "Melrose Place", "Spin City" og "Dynasty". Carlson sa at hun ble knyttet til Locklear da skuespilleren kom for å tilbringe litt tid hjemme i Martinez -hjemmet sitt.

"Hun ønsket å bli kjent med meg etter hvert som hun ble meg," sa Carlson. “Hun er en veldig varm og ydmyk og empatisk person. … Dessverre for henne spiller hun meg i det verste året i livet mitt. Men hun kommer til å gjøre en fantastisk jobb. ”

Lifetime -prosjektet vil også ha hovedrollen i Candace Cameron Bures datter Natasha Bure ("Fuller House") som Carlsons datter Jazzy, Jason MacDonald ("The Vampire Diaries") som Dr. Richard Carlson og Emily Rose ("Haven") som Richards booker, Brianna . Dette er det første prosjektet for McCain siden hun nylig forlot rollen som medvert i talkshowet "The View" på dagtid.

Filmen blir spilt inn i Nashville og forventes å ha premiere i høst på Lifetime.

Medforfattere av den bestselgende bokserien, "Don't Sweat the Small Stuff", Kristine og ektemannen Dr. Richard Carlson likte et 25-årig ekteskap og reiste to døtre i et vakkert hjem i Martinez. På den tiden var Kristine "komfortabel med å bo i Richards skygge."

Men etter hans død ble hun tvunget til å navigere i det ukjente territoriet for å bli alenemor, mens hun taklet presset for å bli det nye ansiktet og stemmen til merket "Don't Sweat the Small Stuff".

Med et salg på over 25 millioner eksemplarer, instruerer “Don't Sweat the Small Stuff” leserne om hvordan de kan sette utfordringer i perspektiv, redusere stress og angst gjennom små daglige endringer og hvordan de skal slippe de små tingene for å oppnå trygghet for å nå mål.

Carlson uttrykte et ønske om at filmen skal være "full av håp for mennesker i sorg" under pandemien.

Blant prosjektets sterkeste - og lengste - støttespillere er produsent Maura Dunbar, som ifølge Carlson hadde jobbet i over 20 år med å få laget en film “Don't Sweat the Small Stuff”. Hun solgte faktisk prosjektet to ganger før, men det stoppet i utvikling begge gangene.

"Maura er virkelig brannen bak prosjektet," sa Carlson.

Denne artikkelen dukket først opp (på engelsk) på https://www.mercurynews.com/2021/07/27/bay-area-author-kristine-carlson-to-be-the-subject-of-a-lifetime -movie /

Legg igjen en kommentar