Apple tilbyr HBO Max-rabatter for utvalgte kunder

0 176

I slutten av forrige uke fjernet HBO endelig HBO -kanalen via Apple TV -kanaler. Slik det ser ut, har HBO-abonnenter som tidligere har tilgang til tjenesten via Apple TV-kanaler, nå ikke tilgang til noe HBO-innhold. Naturligvis er noen eksisterende HBO-abonnenter litt fornærmet.

Den gode nyheten er imidlertid at Apple iverksetter tiltak for å blidgjøre HBO -abonnenter i form av refusjon og rabatter på et HBO Max -abonnement.

Dagens beste avtale Styr garasjeporten din hvor som helst med smarttelefonen eller Alexa! Liste over priser:29,98 $ Prix:19,98 $ Du sparer:$ 10,00 (33%) Kjøp nå BGR er tilgjengelig på Amazon og kan motta en provisjon Tilgjengelig på Amazon BGR kan motta provisjon

Hva HBO Max tilbyr

Før ankomsten av HBO Max var HBOs utvalg av tjenester mer enn vandrende. I tillegg til et vanlig HBO -abonnement, var det også alternativer for streamingtjenester i form av HBO Go og HBO Now. Med HBO Max designet for å erstatte HBO Go og HBO Now, Warner Bros. har gjort ting mye lettere for forbrukerne å fordøye. Nå, for bare $ 15, kan seerne få tilgang til HBOs skattekiste av anerkjente filmer og TV-serier. I tillegg tilbyr HBO Max en rekke originaler samt førstegangsfilmer som Papirstopp 2, samt TV-streaming eksklusiv som Venner.

En liste over alt det nye innholdet som bare kommer til HBO Max i juli kan være sett her.

Apple tilbyr rabatt til berørte HBO -abonnenter

Hvis du er en forbruker som er berørt av fjerningen av HBO-appen på Apple TV, kan du motta en rabatt eller en tilbakebetalt pris for den gjenværende tiden på abonnementet ditt.

Du kan se en e -post til brukere som er berørt av endringen:

HBO-kanalen for Apple TV-appen er ikke lenger tilgjengelig, og abonnementet ditt er avsluttet. Du vil motta refusjon eller kreditt for en ubrukt del av din nåværende abonnementsperiode.

Bruk koden nedenfor for å fortsette å se på HBO Max - som inkluderer alt HBO og mye mer - til en redusert pris på $ 9,99 / måned de første 3 månedene av HBO Max -planen uten annonser. Dette tidsbegrensede tilbudet er gyldig til 5. september 2021.

Last ned HBO Max fra App Store, logg inn på Apple TV-appen, og nyt alle favorittprogrammene og filmene dine fra HBO. I tillegg får du tilgang til HBO Max-originaler og enda flere store filmer, og kan glede deg over dem på iPhone, iPad, Mac og Apple TV.

For øyeblikket er en annonsefri versjon av HBO Max for øyeblikket tilgjengelig for $ 9,99 i tre måneder. Vær oppmerksom på at dette er $ 5 billigere enn den normale månedlige prisen.

En billigere måte å se HBOs Blockbuster Content

Hvis du ikke er forberedt på å betale $ 15 for et fullt HBO Max -abonnement, vil du gjerne vite at det er et billigere alternativ. I juni i fjor ble et annonsestøttet nivå for HBO Max lansert. Det nye nivået koster $ 9,99 per måned og viser annonser fra tid til annen.

"Annonsering er en bevist måte å redusere kostnadene for god underholdning og nå større publikum," sa Andy Forssell fra HBO Max. “Vi har jobbet hardt for å skape en elegant og smakfull annonseopplevelse som respekterer riktig historiefortelling for brukerne som velger den, og som vi er sikre på at den også vil levere til våre annonsepartnere. "

Til slutt kan du få enda større rabatt hvis du forhåndsbetaler for et helt år med HBO Max. I dette scenariet vil et annonsefritt abonnement koste deg $ 149,99 for året, eller omtrent $ 12,5 per måned. I mellomtiden vil et annonsestøttet nivå kjøpt som en del av en forhåndsbetalt plan gi deg $ 99 per år, eller ca $ 8,25 per måned.

Dagens beste avtale Echo Buds har støydemping akkurat som AirPods Pro - men de er til salgs for $ 100 mindre! Liste over priser:119,99 $ Prix:89,99 $ Du sparer:$ 30,00 (25%) Kjøp nå BGR er tilgjengelig på Amazon og kan motta en provisjon Tilgjengelig på Amazon BGR kan motta provisjon

Denne artikkelen dukket først opp (på engelsk) på https://bgr.com/entertainment/apple-is-offering-hbo-max-discounts-to-certain-customers/

Legg igjen en kommentar