Texas Leaf Cake Recipe - NYT Cooking - New York Times

0 259

Stor, men knapt en tomme høy, denne Lone Star State sjokolade-på-sjokolade-spesialen starter med en kake som er enda lettere enn djevelens mat. En varm kakao-frost skinner på overflaten og trenger litt inn i den varme kaken, og utvider dens rikdom. Det er mange variasjoner blant kokker, men å bake deigen i en grunne panne er nøkkelen til å få den rette balansen mellom frost og kake. Mens noen oppskrifter inkluderer pekannøtter i frostingen, holder denne versjonen dem på kaken for å holde dem skarpe. Du trenger også nok nøtter for å sjenerøst dekke hele toppen slik at det blir knusing i hver bit. Hvis du ønsker det, kan du også drysse toppen av litt flassalt eller grovt salt.

Omtalt i:
Selv arkkaker er større i Texas.

Denne artikkelen dukket opp først (på engelsk) på https://cooking.nytimes.com/recipes/1022422-texas-sheet-cake

Legg igjen en kommentar