'Loki' endrer det vi trodde vi visste om 'Endgame'

0 249

Le første sesong av Loki avsluttet løpeturen i forrige uke, og ga de endelige detaljene vi trengte for å komme videre med fase 4 i MCU. Finalen avslørt Marvel's Next Big Villain på best mulig måte og introdusert reglene for multiverset vi manglet. MVA har lært oss hvordan den hellige tidslinjen fungerer og hva som trengs for å administrere den. Det fikk oss til å innse hvor komplisert multiverset kan være. Det fikk oss også til å stille spørsmål ved alt som kom før Loki, spesielt Avengers: Endgame kronologi.

Det viser seg at svaret stirrer oss i ansiktet, og det er mye enklere enn vi trodde. Men sørg for at du har sett hele serien før du fortsetter fordi massive Loki spoilere følger nedenfor.

Dagens beste avtale De veldig populære TP-Link Kasa mini Alexa smarte pluggene slo nettopp til en ny all-time lav pris på $ 6 hver! Liste over priser:26,99 $ Prix:23,99 $ Du sparer:$ 3,00 (11%) Kjøp nå BGR er tilgjengelig på Amazon og kan motta en provisjon Tilgjengelig på Amazon BGR kan motta provisjon

Du Slutt på spillet tidslinje for Loki og tilbake

Uten hendelsene i Slutt på spillet, Det er ingen Loki. Vi lærte så mye fra første episode. Loki (Tom Hiddleston) skulle ikke rømme New York som han gjorde. Denne handlingen fanget umiddelbart TVAs oppmerksomhet. Et team av jegere kom for å arrestere Loki og beskjære denne grenen.

Men moms stoppet aldri Avengers fra å gå videre med Time Heist. Dette er noe dommer Ravonna (Gugu Matha-Raw) avslører for Loki i den første episoden.

Senere i finalen lærer vi at Kang-varianten (Jonathan Majors) banet vei for Loki og Sylvie (Sophia Di Martino) for å nå den. Dette betydde å sikre hendelsene i Slutt på spillet skjedde akkurat som de gjorde, i hvert fall til Loki stjal Tesseract.

Loki Episode 1
Loki (Tom Hiddleston) i Loki Episode 1 på Disney +. Bildekilde: Marvel Studios

Alternative tidslinjer som ikke beskjæres i Slutt på spillet

Mva kan ha beskåret Loki tidslinjen så snart han rømte med Tesseract. Men byrået har forlatt minst to andre alternative tidslinjer opprettet av Avengers urørt.

Den ene er tidslinjen for 2014 der Thanos (Josh Brolin) fanger Nebula 2023 (Karen Gillan), ser på opptakene sine og gjenskaper teknologien som gjør at han kan projisere seg inn i fremtiden. Når Thanos forlater tidslinjen, har vi en virkelighet som ikke trenger å møte Mad Titan.

Den andre er tidslinjen der Steve Rogers (Chris Evans) i 2023 bestemmer seg for å trekke seg og gifte seg med Peggy Carter (Hayley Atwell) på slutten av 1940-tallet. Caps handlinger skapte en annen virkelighet.

Vi vet om Loki at moms handler rett etter et Nexus-arrangement. Han prøver ikke å forhindre det ved å gå tilbake i tid før Nexus-hendelsen skjer. Og han har en begrenset tid for å tilbakestille grenen før den kan kanselleres. de Loki Finalen forteller oss at den hellige tidslinjen bare er en realitet: den som blir værende og TVA har micromanaged den i evigheter. De tilbakestiller alt som ikke går som planlagt, og brikkene som overlever havner i tomrommet der Alioth forbruker dem.

Men merverdiavgiften grep aldri inn med Thanos 2014 eller Cap 2023, slik at disse to realitetene kunne utvikle seg utover de røde linjene.

Loki
animert infomercial TVA fra Loki TV-serie: Et Nexus-arrangement skaper en alternativ tidslinje. Bildekilde: Marvel Studios

Den enkleste forklaringen var i Loki finalen hele tiden

Etter Loki endelig, jeg fortalte deg det Slutt på spillet er i utgangspunktet en løgn for publikum. Hvis Kang justerte ting på en bestemt måte, så var ikke Avengers i reell fare på noe tidspunkt. Avengers selv visste ikke at deres handlinger var forhåndsbestemt. Så for dem var det virkelig, og det hele var utrolig farlig.

Marvel forklarte det senere Loki foregår kronologisk etter Slutt på spillet. Imidlertid lurer vi fortsatt på sammenhengen mellom hendelsene i Loki finalen og Slutt på spillet uærlige tidslinjer. Når mister Kang nøyaktig kontrollen over den respektive tidslinjen til Thanos 2014 og 2023 Caps alternative virkeligheter?

Det viser seg at det ikke betyr noe. Marvel trenger en enkel forklaring på alt, og det har allerede en. Det er akkurat der i den siste episoden hvis du følger nøye med på den.

Loki Episode 6
Den hellige tidslinjen begynner å forgrene seg til Loki endelig.

MVA og Kang er ikke i Endgame kronologi

av Kang lair er utenfor slutten av tiden, som vist på bildet ovenfor. Ditto for moms. Disse to enhetene fornemmer ikke tiden som noen andre i den hellige tidslinjen.

Når Kang sier at han ikke vet hva som skal skje neste gang, begynner den hellige tidslinjen å forgrene seg. Jeg har ofte fortalt deg at grener vises på forskjellige steder samtidig, inkludert fortid, nåtid og fremtid. Og de går fremover i et bemerkelsesverdig tempo. Uten Kang og merverdiavgift ved kontrollene vil ingenting stoppe dem. Og vi ser dem vokse opp samtidig fra forskjellige steder under finalen.

Hvordan forholder dette seg til Slutt på spillet? Det er faktisk ganske enkelt. I det øyeblikket Kang lar Loki og Sylvie bestemme hva de skal gjøre videre med den hellige tidslinjen, begynner tidslinjen å forgrene seg. Dette er når filialene Thanos 2014 og Cap 2023 kan dukke opp og utvikle seg samtidig.

Mens publikum er på slottet med Kang, Loki og Sylvie, eller på TVA, opplever vi tiden annerledes også. Alt i fortiden, nåtiden og fremtiden skjer samtidig fra vårt synspunkt. Vi ser alle grener av tidslinjen i sanntid.

Tenk deg å se på en skjerm når Thanos bestemmer seg for å reise til fremtiden, eller når Cap innser at han vil pensjonere seg med Peggy tidligere. Dette er Nexus-hendelser som moms kan beskjære umiddelbart. Men med Kang og moms midlertidig ute av drift, utvikler disse Nexus-hendelsene seg sammen. Den ene fører til den enorme kampen inne i Avengers-forbindelsen. Den andre gir oss dansen til Steve og Peggy.

Loki Episode 6
Hvordan TVA opplever frigjøringen av den hellige kronologien Loki endelig. Bildekilde: Marve Studios

Men hvis…

Det er en annen superenkel forklaring på alt. Hva om Kang hadde alt planlagt inn Slutt på spillet skje akkurat slik. Dette inkluderer å la Thanos forlate tidslinjen og la Cap trekke seg tilbake med Peggy.

I så fall kunne merverdiavgiften beskjære Thanos 'tidslinje i det øyeblikket det skjedde. Å ødelegge Steves tidslinje ville imidlertid ha vært umulig. Steve aldring med Peggy betyr at denne nye tidslinjen absolutt har krysset den røde linjen.

Uansett er dette de enkle forklaringene Marvel trenger for å gå videre til multiverset etter Slutt på spillet et Loki. Vi må bare vente på at Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) skal forklare det hele Multivers av galskap.

Dagens beste avtale De veldig populære TP-Link Kasa mini Alexa smarte pluggene slo nettopp til en ny all-time lav pris på $ 6 hver! Liste over priser:26,99 $ Prix:23,99 $ Du sparer:$ 3,00 (11%) Kjøp nå BGR er tilgjengelig på Amazon og kan motta en provisjon Tilgjengelig på Amazon BGR kan motta provisjon

Denne artikkelen dukket opp først (på engelsk) på https://bgr.com/entertainment/loki-changes-what-we-thought-we-knew-from-endgame-heres-the-explanation/

Legg igjen en kommentar