Matt LeBlanc: hans rørende fortrolighet om datterens sykdom 

0 305

En papahøne. Matt LeBlanc er en kjent skuespiller på stor og liten skjerm, særlig takket være sin rolle som Joey Tribbiani i den legendariske Friends-serien. På den private siden delte skuespilleren livet til Melissa McKnight som han hadde en datter med, Marina Pearl LeBlanc, født 8. februar 2004. I kolonnene til Public denne fredagen 24. juli gjorde skuespilleren noen fortroligheter om henne. " Da datteren min var yngre, ble det oppdaget at en sykdom kunne skade hjernen, bein og motoriske ferdigheter.“, Forklarer han først. En veldig vanskelig tid for Matt LeBlanc. " Det var en veldig mørk tid i livet mitt fordi det berørte kjøttet av kjøttet mitt, personen jeg elsket mest i verden", Fortsetter han før han spesifiserer:" Heldigvis unngikk vi det verste ”. Da hun bare var noen få måneder gammel, fikk hun diagnosen kortikal dysplasi. " Det var en veldig vanskelig tid. Men jeg vant. Sier vi ikke at det som ikke dreper oss, gjør oss sterkere?", Hadde han da betrodd The Speil. Et veldig vanskelig skritt, men som nå ligger bak skuespilleren.

De er veldig nærme. Alltid, Matt LeBlanc og datteren hennes har et veldig spesielt forhold. De to tilbringer mest mulig tid sammen. " Vi er begge veldig bundet, og hun er det beste som noen gang har skjedd med meg", Sa han til speilet før han la til:" Jeg husker da datteren min ble født. I det andre jeg la øynene på henne, ble jeg forelsket i henne, jeg hadde aldri følt det før. Jeg kunne ikke tro det. Jeg visste fra det øyeblikket ingenting kunne hindre meg i å elske henne, selv om hun brettet min Ferrari!". Medietrykket, Matt LeBlanc vet det, og han prøver å beskytte datteren sin fra det. " For datteren min er det noen ganger en plage for henne å ha en kjent pappa. Fans nærmer seg meg på gaten, og hun vil ikke at jeg skal kaste bort tiden min med dem“, Forklarer han. Noen ganger kan det være visse fordeler å være datter av en kjent offentlig person. " Som for eksempel å få godt plasserte seter for å delta på en Lady Gaga-konsert“, Ler skuespilleren.

Matt LeBlanc: hvorfor har han opplevd mørke år? 

I 2004, serien venner stoppet etter ti års kringkasting. Matt LeBlanc ble deretter omtalt i en spin-off med tittelen Joey, men som ikke ble verdsatt av seerne. En fiasko for skuespilleren, som slet med å stå opp. " I årevis og år slet jeg med å forlate hjemmet. Jeg var på slutten av tauet mitt, ønsket ikke å holde en tidsplan og ønsket ikke å være hvor som helst. Jeg klarte ikke lenger å gå videre“, Forklarte han til speilet for noen uker siden. En komplisert situasjon for hans agent. " Han kjedet seg veldig. Alle i virksomheten lurte på hva som foregikk. De fleste skuespillere ringer agenten sin for å be dem om en rolle. Jeg vil ringe til meg og si, 'Vennligst glem nummeret mitt i noen år'. Det var en veldig mørk tid for meg. Jeg gikk nesten gjennom et nervesammenbrudd“, Konkluderte han. I dag ser alt ut til å gå best på skuespilleren.

Abonner på Closermag.fr nyhetsbrev for å motta de siste nyhetene gratis

Denne artikkelen dukket opp først på https://www.closermag.fr/people/matt-leblanc-ses-confidences-emouvantes-sur-la-maladie-de-sa-fille-1364588

Legg igjen en kommentar