Hvordan du kan få $ 15 fra Amazon akkurat nå gratis

0 172

Hvis du kjøper et uavhengig rangert produkt eller en tjeneste via en lenke på
nettstedet vårt, kan vi motta en tilknyttet kommisjon.

Du vil ikke engang tro hvor mange fantastiske tilbud som finnes på Amazon akkurat nå. Blant våre lesere var ukens bestselger Gosunds bestselger Wi-Fi-tilkoblede kontakter. De jobber med Alexa og Google Assistant, samt en app på telefonen din. Mens andre smarte plugger koster opptil $ 25 hver, koster disse bare $ 3,75 hver med kampanjekoden LJFPY4K4. Det er vilt !

En annen stor er $ 600 Hjemmekino-projektor YABER Pro V7. Den selges for bare $ 219,99 når du klipper kupongen på stedet. Det er en massiv rabatt! Du kan også få et utmerket Sysperl robotstøvsuger for $ 76,99 eller noe av Apple AirPods-modeller til Amazons laveste priser i 2021. Dette inkluderer AirPods Pro et AirPod 2 for bare 119 $.

Disse tilbudene er fantastiske. Du kan virkelig ikke gå galt med noen eller dem alle. Men så gode som de er, vil de bare appellere til noen mennesker som leter etter disse spesifikke produktene. Det er imidlertid et spesialtilbud som vil appellere til alle, og du må være gal for å gi det videre. Det stemmer, folk - Amazon tilbyr gratis penger igjen!

Dagens beste avtale De veldig populære TP-Link Kasa mini Alexa smarte pluggene slo nettopp til en ny all-time lav pris på $ 6 hver! Liste over priser:26,99 $ Prix:23,99 $ Du sparer:$ 3,00 (11%) Kjøp nå BGR er tilgjengelig på Amazon og kan motta en provisjon Tilgjengelig på Amazon BGR kan motta provisjon

Fra tid til annen har Amazon tilbud om å tilby gratis Amazon-kreditt under visse omstendigheter. Mesteparten av tiden får du gratis kreditt for å kjøpe et Amazon-gavekort eller fylle på saldoen. Noen ganger er Amazons tilbud imidlertid ikke relatert til gavekort. Det er tilfelle akkurat nå, med et nytt spesialtilbud for Prime-medlemmer.

Som du vet, tilbyr Amazon Prime mange fordeler. Det er tross alt bra for mer enn rask levering og streaming av filmer. Blant de mange Prime-fordelene er Amazon Photos, en tjeneste som lar deg lagre bilder i full oppløsning. Siden Google kansellerte sitt ubegrensede tilbud for lagring av bilder knyttet til Google Foto, er dette et spesielt interessant alternativ.

Tenker du å gi Amazon Photos en sjanse? Nå er det den perfekte tiden fordi Amazon vil gi deg en $ 15 gratis Amazon-kreditt bare for å prøve det!

Få $ 15 Amazon-kreditt når du sikkerhetskopierer bildene dine med Amazon Photos Prix:$ 15 gratis Amazon-kreditt Kjøp nå BGR er tilgjengelig på Amazon og kan motta en provisjon

Hvis du er en Amazon Prime-abonnent som aldri har prøvd Amazon Photos før, er du kvalifisert for tilbudet. Alt du trenger å gjøre er å installere Amazon Photos-app på din iPhone, iPad eller Android-enhet. Når du laster opp ditt første bilde fra mobilenheten din, får du $ 15 gratis Amazon-kreditt. Amazon vil sende deg en e-post innen syv dager som bekrefter at du har mottatt kreditten. Da vil du ha til slutten av dagen 15. august å bruke æren på kvalifiserte kjøp på $ 30 eller mer på Amazon.com.

Når det gjelder kvalifiserte kjøp, er listen ekstremt lang med millioner av produkter. Alt som selges av Amazon.com eller Amazon Digital Services LLC er kvalifisert, unntatt gavekort. Så lenge du ser "Solgt av Amazon.com" eller "Selges av Amazon Digital Services LLC" på en produktside, er du klar.

Dette utmerkede Amazon-tilbudet er tilgjengelig til 31. juli på slutten av dagen. Du finner alle vilkårene akkurat her på Amazon-nettstedet. Kort sagt, du har imidlertid ingenting å tape. Installer en app, last opp et bilde så får du et $ 15 gratis Amazon-kreditt!

Få $ 15 Amazon-kreditt når du sikkerhetskopierer bildene dine med Amazon Photos Prix:$ 15 gratis Amazon-kreditt Kjøp nå BGR er tilgjengelig på Amazon og kan motta en provisjon

Gå hit for å se denne måneden beste tilbudene på Amazon!


Å forfølge @BGRDeals på Twitter for å holde tritt med de siste og beste tilbudene vi finner på nettet. Prisene kan endres uten varsel, og alle kuponger nevnt ovenfor kan være tilgjengelige i begrensede mengder.

Denne artikkelen dukket opp først (på engelsk) på https://bgr.com/deals/how-you-can-get-15-from-amazon-right-now-for-free/

Legg igjen en kommentar