Her er de mest fotogene destinasjonene

0 154

Her er de mest fotogene destinasjonene

 

Hubside avduket en undersøkelse av de mest fotogene destinasjonene ifølge franskmennene.

Vi delte nylig med deg 3 cocktailoppskrifter for å oppdatere deg i sommer, og vi vil holde oss i temaet: helligdager! I en tid der alle enten er: pakker sekken, eller: bestiller ferien, Hubside ønsket å vite mer om destinasjonene som franskmenn betraktet som fotogene! Ja, det har definitivt blitt et veldig viktig kriterium. Hvem vil ikke legge ut de beste feriebildene sine på Instagram i virkeligheten? Ingen. Og verden er full av destinasjoner, hver fantastiskere enn den neste, men fem skilte seg ut. Vi lar deg oppdage rangeringen rett nedenfor.

5. Japan

Japan
Kreditt: Getty images

Japan kommer på 5. plass i denne rangeringen. Landet med den stigende solen fikk 25% av stemmene. Det er sant at vi ville gå og oppdage kirsebærblomstene der!

4. Thailand

Thailand
Kreditt: Getty images

Thailand er også en av de mest fotogene destinasjonene ifølge franskmennene. Og dette med 28%! Vi innrømmer at det vil være greit å sole seg på kanten av en av Thailands paradisiske strender ...

3. Hellas

Grèce
Kreditt: Getty images

Vi er absolutt ikke overrasket over å finne Hellas i denne rangeringen. Samtidig er det fantastisk! Mellom de historiske stedene og de fantastiske øyene fortjener Hellas rikelig sin 3. plass. Hun samlet inn 30% av stemmene!

2. Italia

Italia
Kreditt: Linh Nguyen via Unsplash

Våre italienske naboer er også en del av denne listen over de mest fotogene destinasjonene. Italia er nummer to med 31%! Samtidig med byer som Roma, Venezia, Firenze, Cinque Terre ... Vi kan forstå hvorfor.

1. Frankrike

Marseille
Kreditt: Getty images

Overraskelse! Vel, det er sant at i Frankrike er vi litt sjåvinistiske. Beviset er at vi er på førsteplass i denne rangeringen med 55% av stemmene. Samtidig er landet vårt storslått og det er fullt av forskjellige landskap, hver og en så storslått som den andre.

Her er 5 tegn på at det er riktig

Denne artikkelen dukket opp først på: https://trendy.letudiant.fr

Legg igjen en kommentar