India: Yogi kritiserer "aam" -baten som deler Rahul | India News

0 244

LUCKNOW: en "aam baat" av Kongressen nestleder Rahul Gandhi snøballet i en politisk storm fredag ​​med UP CM Yogi Adityanath ordløst ringer Gandhi til å dele seg for å avvise de berømte UP-mangoene.
På vei til en pressekonferanse ble Gandhi spurt om valg av mango. “Jeg liker ikke UP aams. Jeg elsker Andhra. Det er et spørsmål om smak. Langda er gjennomførbar. Dussheri er for søt for meg, ”sa han.
Hans avvisning av UPs produkter passet ikke staten CM. “Shri Rahul Gandhi ji, din smak deler seg. Hele landet er klar over din delende oppvekst. Virkningen av forstyrrende verdier er så sterk på deg at du til og med har redusert smaken av frukt til regionalisme. Men husk, fra Kashmir til Kanyakumari, er smaken av India en ”, den CM twitret på hindi. Gorakhpur BJP-parlamentariker Ravi Kishan sa at Rahul ikke likte UP-mango og UP ikke likte kongressen.

Denne artikkelen dukket opp først (på engelsk) på https://timesofindia.indiatimes.com/india/yogi-criticises-rahuls-divisive-aam-baat/articleshow/84696712.cms

Legg igjen en kommentar