Nå som de har ødelagt verden, vil annonsører sette annonser i drømmene dine

0 176

Vi lever nå i en verden så oversvømmet med frakoblede og elektroniske annonser at det nå er legitime samtaler om muligheten for annonsører målrettet mot drømmene dine Følgende.

Annonser dikterer selvfølgelig allerede så mye om måten vi opplever verden på, spesielt internett, fra streamingtjenester som Hulu til nyhetsnettsteder og mer. Så mye at det noen ganger føles som om vi endelig kommer til et punkt i fremtiden hvor hver gang vi møter noen nye, må vi stoppe og se på minst 5 sekunders reklame. Høres dette ut som en overdrivelse? Hva med etter å ha vurdert det faktum at det er legitim forskning som gjøres rundt muligheten for å introdusere reklame i våre drømmer. "Drømmeinkubasjonsannonsering" er en virkelig ting som folk snakker om og ser etter, ifølge avisen Vitenskap som har rapportert de siste dagene at ikke bare er dette et legitimt forskningsområde, men at det faktisk har skremt nok akademikere at en gruppe av dem har signert en meningsvarsel om implikasjonene her.

Dagens beste avtale Her er det: Amazons beste AirPods Pro-avtale fra 2021! Liste over priser:249,00 $ Prix:189,99 $ Du sparer:$ 59,01 (24%) Kjøp nå BGR er tilgjengelig på Amazon og kan motta en provisjon Tilgjengelig på Amazon BGR kan motta provisjon

"Drømmeinkubasjonsannonsering er ikke en morsom gimmick, men en glatt skråning med reelle konsekvenser," skriver de. på meningssiden EOS. “Våre drømmer kan ikke bare bli en lekeplass for bedriftsannonsører. "

Det er faktisk ganske ekstraordinært å stoppe og tenke på at ting har kommet til dette punktet, at Facebook-Google-duopolet har oppslukt en så stor del av det digitale reklamemarkedet, som en overvektig ulv. Sykelig med uendelig lyst, at annonsører og selskapene som tjene dem mangler, du vet, normale alternativer, så de må tenke på å invadere våre sinn mens vi sover.

Annonser har ødelagt internett de Dusj tanker

Faktisk er annonsering og hypermålretting av brukere for å levere bedre, mer relevant annonsering en økende bekymring i disse dager, og derfor vil forskere gjerne strekke seg langt for å prøve noe. Av Vitenskap tidsskrift:

"Folk er spesielt sårbare (for forslag) når de sover," sier Adam Haar, kognitiv vitenskapelig forsker og PhD. en student ved Massachusetts Institute of Technology… Haar oppfant en hanske som sporer søvnmønstre og veileder brukerne til å drømme om spesifikke emner ved å spille av lydkoder når sovende når et følsomt stadium av søvn. Han sier at han har blitt kontaktet av tre selskaper de siste to årene, inkludert Microsoft og to flyselskaper, og ba om hans hjelp til drømmeinkubasjonsprosjekter.

Relatert dekning:

Dagens beste avtale Styr garasjeporten din hvor som helst med smarttelefonen eller Alexa! Liste over priser:29,98 $ Prix:19,95 $ Du sparer:$ 10,03 (33%) Kjøp nå BGR er tilgjengelig på Amazon og kan motta en provisjon Tilgjengelig på Amazon BGR kan motta provisjon

Denne artikkelen dukket opp først (på engelsk) på https://bgr.com/science/online-ads-are-everywhere-now-advertisers-targeting-sleep-and-dreams/

Legg igjen en kommentar