Gjennombruddsstudie antyder at det kan være umulig å reversere aldring

0 157

Forventet levealder har økt dramatisk de siste hundre årene, ettersom mennesker har forbedret levekår og medisinske behandlinger. Å leve lenger er imidlertid ikke sluttspillet, ettersom mange forskningsprosjekter ser på å forhindre eller til og med reversere aldringsprosessen.

Noen forskere kan ha funnet ut hvordan snu aldring i hjernen. Andre tror de har oppdaget de genetiske nøklene nødvendig for å reversere aldring. Men helt ny forskning indikerer at mennesker, som mange andre arter, er dømt til å bli eldre. Prosessen kan være ustoppelig, og vår evne til å bremse aldring kan være begrenset, ifølge en gjennombruddsstudie.

Dagens topptilbud Det sprø kameraet som lar smarttelefonen se hvor som helst, er under $ 29 - Amazons laveste pris noensinne! Listepris:$ 36.99 Pris:$ 28.85 Du sparer:$ 8.14 (22%) Kjøp nå Tilgjengelig fra Amazon, kan BGR motta en provisjon Tilgjengelig fra Amazon BGR kan motta en provisjon

Publisert i Natur, synes den nye studien å indikere at udødelighet og evige ungdommer bare kan være myter. Ifølge de nye funnene kan biologiske begrensninger gjøre det umulig å redusere hastigheten vi blir eldre med.

Forskere fra 14 land, inkludert forskere fra University of Oxford, testet hypotesen om "uendelig aldring". Teorien sier at en art har en fast aldringsrate fra voksen alder, og studien ser ut til å bekrefte det.

"Våre funn støtter teorien om at i stedet for å bremse døden, lever flere mennesker mye lenger på grunn av en reduksjon i dødeligheten i yngre aldre," José Manuel Aburto fortalte The Guardian. Oxfords Leverhulme Center for Demographic Science forskere analyserte aldersspesifikke fødsels- og dødsdata som spenner over århundrer og kontinenter.

"Vi sammenlignet fødsels- og dødsdata fra mennesker og ikke-menneskelige primater og fant at dette generelle dødelighetsmønsteret var det samme i dem alle," sa han. "Dette antyder at biologiske, snarere enn miljømessige faktorer, til slutt styrer levetiden."

"Statistikken bekreftet at enkeltpersoner lever lenger når helse og levekår forbedres, noe som fører til økende levetid over en hel befolkning," la forskeren til. "Likevel er det tydelig å se en bratt økning i dødeligheten, etter hvert som årene går ut i alderdommen, hos alle arter."

Forskerne sammenlignet forskjeller i dødelighet "både innenfor og mellom arter", og Aburto sa at de hadde tilgang til en "usedvanlig mangfoldig innsamling av data."

Datasettene indikerte et lignende mønster når det gjelder dødelighet. Det er høy risiko for død i spedbarnsalderen som avtar raskt i de umodne og tenårene. Etter det forblir risikoen lav til tidlig voksen alder og øker kontinuerlig i fremrykkende alder.

“Flere og flere mennesker får leve mye lenger nå. Banen mot død i alderdommen har imidlertid ikke endret seg, sa Aburto The Guardian. "Denne studien antyder at evolusjonær biologi trumfer alt, og så langt har medisinske fremskritt ikke vært i stand til å slå disse biologiske begrensningene."

Mens studiens konklusjoner kan være nedslående, er det en bransje som er verdt milliarder dollar som ser på måter å bremse aldring. Forskningen vil trolig fortsette til tross for disse konklusjonene. Å bremse aldring på sentrale områder kan være nøkkelen til å forbedre den generelle helsen til publikum, selv om det ikke kan oppnås å reversere aldringsprosessen.

Dagens topptilbud Amazons mest solgte bærbare Bluetooth-høyttaler er nede på den laveste prisen i 1! Listepris:$ 34.99 Pris:$ 22.09 Du sparer:$ 12.90 (37%) Kjøp nå Tilgjengelig fra Amazon, kan BGR motta en provisjon Tilgjengelig fra Amazon BGR kan motta en provisjon

Denne artikkelen dukket først opp på https://bgr.com/science/aging-reversal-impossible-new-oxford-study/

Legg igjen en kommentar