Hvordan se Amazon-grunnlegger Jeff Bezos sveve opp i verdensrommet neste uke • BGR

0 232

Neste uke, Amazon-grunnlegger Jeff Bezos planlegger å realisere en barndomsambisjon, muliggjort av hans status som den rikeste mannen i verden. Bezos, som gikk av som administrerende direktør i Amazon de siste dagene nøyaktig 27 år etter grunnleggelsen av e-handelsgiganten, leder også sitt eget private romfirma, Blue Origin. Og det er et av Blue Origin-kjøretøyene, New Shepard, som vil være vert for Bezos 'romfart 20. juli, noe som gjør ham til den andre milliardæren i løpet av en uke som drar til havkanten.' Space.

Dagens beste avtale Flash-salg: AirPods Pro er tilbake til Amazons laveste pris i 2021 siden Prime Day! Liste over priser:249,00 $ Prix:189,99 $ Du sparer:$ 59,01 (24%) Kjøp nå BGR er tilgjengelig på Amazon og kan motta en provisjon Tilgjengelig på Amazon BGR kan motta provisjon

Romfart Jeff Bezos - hvordan se på

Hva skjer: Blue Origin tar sin 16. New Shepard-flytur i verdensrommet neste uke. Men det blir det første med astronauter om bord.

Du kan følge videre BlueOrigin.com, som blir sendt direkte fra klokka 6 sentralt 30. juli. For øyeblikket er avgang planlagt å finne sted klokken 20:8 sentral tid den dagen. Og etter lanseringen vil dette nettstedet også være vert for en live pressekonferanse med astronautene.

Ifølge selskapet, "Blue Origin's første lanseringssted ligger i en avsidesliggende del av West Texas-ørkenen, og det er ikke noe offentlig visningsområde i nærheten av lanseringsstedet." Transportdepartementet i Texas vil stenge en del av State Highway 54 ved siden av lanseringsstedet. Sikkerhetsmyndigheter vil heller ikke tillate tilskuere på den lukkede delen av veien under lanseringen.

Bezos 'romflukt kommer i mellomtiden en drøy uke etter en lignende tur av en annen milliardær.

Rakett menn

Richard Branson, eier av Virgin Galactic Søndag tok et av selskapets romfly omtrent 80 kilometer unna, som en del av et slags demonstrasjonsprosjekt. En som viser at selskapet hans til slutt vil kunne tilby passasjerer som har råd til en lignende tur.

Branson og fem besetningsmedlemmer likte det han beskrev som en fantastisk utsikt over jorden og opplevde noen minutter med vektløshet før de kom tilbake til atmosfæren og landet i New Mexico.

Kjøretøyet som gjør det mulig for Bezos romfart er mer en tradisjonell rakett. Den vil starte vertikalt, med en kapsel som til slutt vil løsne seg og komme tilbake til jorden via en fallskjerm. Mens den større boosterraketten i mellomtiden returnerer for en vertikal landing. Når det gjelder Bezos 'reise selv, har han gjort det klart ved flere anledninger at hans visjon - som den for andre milliardærer, inkludert Elon Musk - er at menneskeheten til slutt blir multiplanetar.

"Vi skal bygge en vei til verdensrommet," sa Bezos, under en presentasjon i 2019. “Og så kommer fantastiske ting til å skje. "

Dessuten haster det med alt dette. Drevet delvis av økende energikostnader. "Vi kommer til å gå tom for energi," sa Bezos den gangen. “Det er bare regning. Det vil skje.

Dagens beste avtale Du kommer aldri til stranden igjen uten dette mirakelstrandteppet - det er vanntett og sandbestandig! Liste over priser:21,99 $ Prix:18,69 $ Du sparer:$ 3,30 (15%) Kjøp nå BGR er tilgjengelig på Amazon og kan motta en provisjon Tilgjengelig på Amazon BGR kan motta provisjon

Denne artikkelen dukket først opp (på engelsk) på https://bgr.com/science/how-to-watch-amazon-founder-jeff-bezos-fly-to-space-next-week/

Legg igjen en kommentar