Forskere har oppdaget fossiler av 130 år gamle nye menneskearter

0 78

Israelske forskere snublet over et uventet funn mens de studerte deler av fossilt bein som ble gravd opp i nærheten av en sementfabrikk. Fragmentene av en hodeskalle og underkjeven med tenner tilhørte en person som bodde i området for 130 000 år siden, men mennesket er ulikt noe vi har kjent til nå.

Forskere har gitt det et nytt navn fordi vi undersøker en annen menneskelig art som aldri har blitt sett før. De kaller ham Nesher Ramla Homo, etter et sted sørøst for Tel Aviv hvor han ble oppdaget. Dette mennesket hadde spesielle egenskaper som ikke hadde blitt sett i andre skjelettfunn fra samme periode. Forskere fant at Nesher Ramla Homo hadde en flat hodeskalle, veldig store tenner og en kinnefri kjeve. Arten kan ha levd ved siden av Homo sapiens i over 100 år, og antas å være forløperen til neandertalerne, hvis hodeskalle kan sees ovenfor. Oppdagelsen kan snu opp ned på alt vi vet om menneskelig evolusjon på jorden.

Dagens beste avtale Hvordan selges disse veldig populære Alexa-smarte kontaktene for bare $ 3,75 hver?! Liste over priser:24,99 $ Prix:14,99 $ Du sparer:$ 10,00 (40%) BGR er tilgjengelig på Amazon og kan motta en provisjon Kjøp nåRabattkode : LJFPY4K4 Tilgjengelig på Amazon BGR kan motta provisjon

"Oppdagelsen av en ny type Homo er av stor vitenskapelig betydning", Israel Hershkovitz fra Tel Aviv University sa det i en uttalelse. “Det gir oss mulighet til å gi ny mening til tidligere funnet menneskelige fossiler, legge til et nytt stykke i puslespillet om menneskelig evolusjon og forstå menneskers migrasjoner til den gamle verden. "

Nesher Ramla kan ha hatt uvanlig hodeskalleanatomi, men studien indikerer at de så ut som før-neandertalergrupper i Europa.

"Dette er det som får oss til å foreslå at denne gruppen av Nesher Ramla faktisk er en stor gruppe som startet veldig tidlig i tid og er kilden til europeiske neandertalere," sa den fysiske antropologen fra 'Tel Aviv University, Hila May, i en uttalelse. . Hun la til at vitenskapen aldri har klart å forklare hvordan Homo sapien-gener var til stede i den første Neanderthal-befolkningen i Europa. Nesher Ramla kan være den manglende lenken, da arten kan ha krysset med Homo sapiens.

Analyse av 3D-formen på Nesher Ramlas bein utelukket enhver forbindelse med en kjent gruppe, men forskere matchet et lite antall menneskelige fossiler i Israel som forskere aldri hadde forklart. Forskere mener at Israels geografiske beliggenhet ville ha tillatt forskjellige menneskelige befolkninger å møtes og blandes når de spredte seg over hele verden.

Beinene til Nesher Ramla Homo ble funnet ca. 25 fot dype, sammen med steinstoler, hestebein og hjortebein.

Andre eksperter som ikke er involvert i studien fortalte NBC Nyheter at Nesher Ramla-fossilene ser ut som et mellomstort utvalg av mennesker som kan ha forut for neandertalerne i regionen.

Den følgende videoen fra Tel Aviv University viser 3D-bilder og gjengivelser av Nesher Ramla Homo. Det forklarer også teknologien som brukes til å demonstrere at beinene tilhørte en ny humanoidart.

Dagens beste avtale Du kommer aldri til stranden igjen uten dette mirakelstrandteppet - det er vanntett og sandbestandig! Liste over priser:21,99 $ Prix:18,69 $ Du sparer:$ 3,30 (15%) BGR er tilgjengelig på Amazon og kan motta en provisjon Kjøp nå Tilgjengelig på Amazon BGR kan motta provisjon

Denne artikkelen dukket opp først (på engelsk) på https://bgr.com/science/nesher-ramla-homo-fossil-israel-neanderthal-precursor/

Legg igjen en kommentar