Video av Gbagbo-støttespillere angrepet i Adjamé, skadet og en antatt død

0 274

Video av Gbagbo-støttespillere angrepet i Adjamé, skadet og en antatt død 

 

Sympatisører av Laurent Gbagbo som skulle til flyplassen for å ønske lederen deres velkommen, ble angrepet av en horde angripere ved Ferraille Bridge i Adjamé. Da de kom til stedet noen øyeblikk etter angrepet, ropte de pro-Gbagbo-militantene sin bitterhet over denne feige handlingen som forårsaket enorm skade blant dem foran teamet vårt.

De satt for noen og sto i ærefrykt for andre. Tilhengere av Laurent Gbagbo kan ikke tro det. Mens de var på vei til flyplassen i en buss med nesten 70 seter, ble de fanget opp ved Adjamé mot området kalt "Pont Ferraille". Før de visste hva som skjedde med dem, kastet angriperne steiner mot frontrutene. Etter å ha brolagt bussen, gikk de inn.

Gamle, kvinner og unge ble mishandlet, banket og fratatt alt de hadde. Vi kunne se virkningen av steinene på bussen og observere tilstanden til noen få damer som hadde blod på klærne. Fra deres vitnesbyrd husker vi at de tror de har falt i bakhold. De anklager føreren av bussen for å ha levert dem til angriperne ved å åpne dørene til bussen og spare veldig raskt. Mer alvorlig sier de uheldige menneskene at han i tillegg til de sårede ville hatt en gammel mann som mistet livet.

Sistnevnte, som senere ble funnet da politiet ankom senere, hadde ikke vært for bekymret for hendelsen. Politiet klarte å eskortere bussen og dens passasjerer for å sikre dem til en stasjon. Da vi forlot stedet, kom de skadede overlevende fra angriperne tilbake i bussen for å fortsette reisen, nesten alle blodige. Disse handlingene skal fordømmes. Uten språket av tre.

Xnxx: Kvinner saksøker Pronhub for manglende samtykke

Denne artikkelen dukket opp først på: https://www.afrikmag.com

Legg igjen en kommentar