Tillit: “Datteren min trappet på sjarmen jeg laget for kona mi, og hun risikerer å dø”

0 245

Tillit: “Datteren min trappet på sjarmen jeg laget for kona mi, og hun risikerer å dø”

 

Jeg hadde likt å lære av sammenbruddet i mitt første ekteskap og høre på foreldrenes advarsel om at sjalusi og usikkerhet er dødelige virus i et ekteskap. Nå er jeg alene med konsekvensene av min dumme handling overfor kona og datteren på 14 år.

Mitt første ekteskap med eksen min var en katastrofe på grunn av våre uforsonlige forskjeller. Alle anstrengelser for å redde ekteskapet mislyktes på grunn av mitt ego, selvsentrering, sinne, mistillit og sjalusi. Hun var 22 da vi giftet oss. Hun var veldig pen og hardtarbeidende, men jeg var usikker og anklaget henne alltid for utroskap uten bevis.

Alle trodde at etter fødselen av vår første datter Debbie ville ting bli normale mellom oss, men det var de ikke. Vi kranglet mye om små ting, og jeg spurte henne hver gang hun flyttet på grunn av mistillit.

Da Debbie var 10, bestemte vi oss for å holde en fest for henne hjemme hos oss. Vi inviterte familiene, vennene og kollegene våre.

Det var under festen at sjalusi og usikkerhet kom over meg. Jeg kunne ikke motstå komplimentene kona mi fikk fra alle fremmøtte.

Under festen så jeg henne le og danse fritt med en av kollegene. Jeg mistet kontrollen over følelsene mine og konfronterte henne med sinne.

Hun ble sint og trakk seg fra meg da jeg trakk henne kraftig tilbake. Fyren hun danset med prøvde å gripe inn, men jeg slo henne i ansiktet, og denne uansvarlige handlingen fanget alles oppmerksomhet.

Etter festen fortalte min kone meg at hun ikke orket mer og ønsket skilsmisse. Med ego nektet jeg å be om unnskyldning for handlingen min og bestemte meg for å skilles til tross for samtaler fra familie og venner.

Det er avtalt at datteren vår skal tilbringe to helger i måneden med meg.

To år etter mitt første mislykkede ekteskap møtte jeg Bimbo. Hun jobber i et selskap og tjener en god månedslønn.

Etter noen måneder foreslo jeg henne, og hun gikk med på foreldrenes ønsker.

Datteren min besøker meg som planlagt, og det går bra til jeg mister jobben to år senere og ikke kan betale de fleste regningene hjemme.

Min nye kone, Bimbo, tok over ansvaret. Jeg søkte febrilsk etter en annen lønnsom jobb, men til ingen nytte.

Jeg måtte sitte hjemme og se kona mi kle seg vakkert til daglig arbeid. Sjalusi begynte å våkne i meg, og jeg begynte å klage på en eller annen ting uten god grunn.

Vi begynte å få problemer hjemme. Foreldrene mine kom gjentatte ganger for å avgjøre småkrangler og advarte meg om å gi opp unødvendig sjalusi og usikkerhet før de ødela hjemmet mitt igjen.

Min kone kom hjem sent noen ganger på grunn av de enorme trafikkorkene, men jeg anklaget henne for å ha en affære utenfor ekteskapet vårt.

Beskyldningen min ble verre da hun hentet hjem en helt ny bil som hun hevdet at ble gitt til henne av selskapets ledelse. Jeg kunne ikke tro det, og da jeg fortalte min beste venn om mistankene mine, rådet han meg til å gjøre noe med det.

Slik tok han meg med til en marabout som forberedte en sjarm for meg og ba meg plassere den ved inngangsdøren til kona mi. Marabout hevdet at hvis min kone krysset sjarmen som var en kostekvist og hadde intim aktivitet med en annen mann, ville mannen dø om to uker av en uhelbredelig sykdom.

Jeg var fornøyd med meg selv da jeg forlot marabout-huset. Jeg hadde ingen anelse om at dette skulle gjøre en "retur til avsender".

Jeg tenkte nøye på meg selv, bruk sjarmen fredag ​​morgen mens hun var på kjøkkenet og lagde mat. Jeg plasserte raskt gjenstanden ved inngangen til rommet vårt mens jeg lot som om jeg sov.

Noen få minutter senere åpnet døren seg, og jeg så datteren min på 14 år barge inn i rommet for å hilse på meg.

Jeg var sjokkert over å se henne fordi jeg ikke ventet henne før neste dag. Jeg hilste på ham tilfeldig og tok straks kostekvistsjarmen ved inngangen og løp bort for å se den redde maraboen.

Jeg fortalte hvordan det gikk til marabout og han ristet på synd på meg. Han minnet meg om kraften til den irreversible sjarmen som ble gitt meg, og at datteren min ville bli rammet av en ukjent sykdom og dø om to uker.

Jeg skalv av frykt da jeg kom hjem. Jeg fortalte vennen min om det, og han var også hjelpeløs. Datteren min begynte å vise tegn på sykdom som legene ikke kunne diagnostisere på hvert sykehus vi tok henne med på.

Min venn rådet meg til å tigge marabout om å hjelpe meg å finne en måte å bryte forbannelsen på. Den eneste løsningen som ble foreslått av marabout, var at jeg måtte ha en kjødelig / intim handling med datteren min de neste sju dagene for å redde livet hennes, ellers ville hun dø etter to uker ... Hva skal jeg gjøre? Min sjalusi risikerer å koste datterens liv. Hjelp meg vær så snill !

Video av kvinne som blir lynchet offentlig fordi hun snakket med en mann på telefonen

Denne artikkelen dukket opp først på: https://www.afrikmag.com

Legg igjen en kommentar