General Doumbia snakker om angrepet på en militærleir i Elfenbenskysten

0 145

General Doumbia snakker om angrepet på en militærleir i Elfenbenskysten

 

Stabssjefen for den ivorianske hæren, general Doumbia Lassina, gikk for å galvanisere sine angrepne menn i militærleiren i N'Dotré nord for Abidjan. Foran dem reiste han seg opp mot de som stiller spørsmålstegn ved effektiviteten av dette påståtte angrepet.

“De som benekter virkeligheten av dette angrepet og dets rekord, må ha personlige grunner til å gjøre det. Ikke bekymre deg for det ”General Doumbia Lassina fortalte soldatene i leiren. Denne utgangen følger kontroversen som skyldes de påståtte elementene som ble funnet på angriperne. Liberiske ID-er og en nysgjerrig leiesoldatkontrakt ble omtalt på sosiale medier.

Imidlertid tar general Doumbia Lassina seg av det. Han ber mennene sine ignorere det og være klare. “Vi har bare en ting å gjøre, og det er å innse det når det er nødvendig. For roen til ivorianerne.

General Doumbia Lassina gratulerte sine menn for deres " rask reaksjon »Og inviterte dem til å vedlikeholde "Denne holdningen av årvåkenhet". " Hvorfor og hvordan angrep er ikke ditt ansvar. Vi blir bedømt ut fra kvaliteten på reaksjonen vår og vår evne til å forutse og handle ”, Ba general Doumbia dem om å fullføre.

Kemi Seba avgir virulent vitnesbyrd om avdøde president Idriss Deby

Denne artikkelen dukket opp først på: https://www.afrikmag.com

Legg igjen en kommentar