Prostituert møter opp for tilbedelse og gir sjokkerende åpenbaring om pastor

0 500

Prostituert møter opp for tilbedelse og gir sjokkerende åpenbaring om pastor

 

Bestemt 2020 er ennå ikke ferdig med å overraske oss. De mest usannsynlige situasjonene til hverandre gjør bare dette året veldig stormfullt. Faktisk forårsaket et uvanlig faktum i forbindelse med en prostituert og en pastor opprør i byen Mombassa i Kenya.

Mens en gudstjeneste foregikk i fred i en veldig kjent kirke i den nevnte byen, brøt en prostituert inn og avslørte forholdet til pastoren. Vitner sa at tilbedelse foregikk normalt til en ekstravagant kledd kvinne ankom til hovedinngangen til kirken. Uten å kjenne henne på langt hold beordret pastoren sikkerhetsvaktene til å slippe henne inn.

Inspirert i sin rolle som pastor, trodde han at han hadde å gjøre med en tapt sjel som han kunne hjelpe. Ah pastor John Nakuzo forestilte seg aldri hva som skulle skje den dagen i kirken hans. Han visste faktisk aldri at han gjorde en stor feil som kom til å skru ham opp hele livet, en skam i ansiktet.

Tilbake til sexarbeideren vår. Så snart hun gikk gjennom inngangsdøren til kirken, fanget hun all oppmerksomheten og begynte å gjøre vanskelige åpenbaringer. Mens hun snakket, ble publikum overrasket. Pastoren på sin side ville ha foretrukket at det hadde vært en dårlig drøm, men det var virkelig.

“Ja pastoren din, han skylder meg penger. Sist han kom for å se meg, betalte han ikke, og det har gått flere ganger nå. I dag, hvis jeg ikke har pengene mine, flytter jeg ikke ”, avslørte den prostituerte.

Det tok ikke lang tid før menigheten innså at deres kjære pastor var i et forhold med en prostituert. Etter denne store åpenbaringen ble pastoren slått og sparket ut av kirken av sine egne tilhengere.

Denne artikkelen dukket opp først på: https://onvoitout.com

Legg igjen en kommentar