Viking Fire Slot Game Review

0 10

Vikingfolket var kjent for sin utrolige evne i krig, de kom direkte fra gudene Odin og Thor, og takket være den guddommelige makten vil skandinaverne gjøre deg til en ekte erobrer. Bli med dem i dette eventyret, la dem høre kampropet ditt. Du kan også prøve Vikings go Berzerk slot også!

Hvordan spille Viking Fire

Fra venstre til høyre, og med minst tre symboler, har dette norrøne spillet de typiske egenskapene til vikingkrigerne. De 40 gevinstlinjene og de 5 hjulene er veldig godt animerte, og grafikken er nøyaktig.

Alle symbolene minner om norrøn tradisjon og er veldig fargerike. Lydeffektene gjør sporet mer interessant, men spillerne kan bestemme seg for å slå det av hvis de foretrekker det. Te Wild and the Scatter fullfør dette herlige eventyret.

Minimumsinnsatsen kan være veldig liten, faktisk, hvis du velger bare hundre per linje, kan det være 50 pence totalt. Maxi-innsatsen kan imidlertid være enorm hvis spilleren plasserer en innsats på 25 € per linje.

Det ville symbolet

Symbolet på topp når vi snakker om norrønt er Hummer. Denne gyldne versjonen av Mjolnir vil hjelpe deg i de vinnende kombinasjonene. Det kan erstatte alle andre symboler bortsett fra spredningen.

Hvis Mjolnir deltar i en vinnerkombinasjon, dobler prisen seg umiddelbart. En morsom animasjon vil få deg til å forstå når Wild har doblet innsatsen din.

Scatter-bonusen

Hvis det er lett for spillere å gjette hva Wild-symbolet representeres av, vil det være enda lettere å anta hva Scatter-symbolet er.

Bonussymbolet (scatter) vil utløse gratis spinn. Når spilleren får tre eller flere scatter-bonuser, vil det faktisk vises en ny skjerm, en flåte med skip er målet, og spilleren kan synke noen av dem ved hjelp av en katapult.

Tre nye ville symboler kommer inn i spillet under gratisspinnene. Det er på spilleren å velge riktig mål, ved å velge hvilke skip som skal treffes, å tjene gratisspinn og ekstra wilds for å øke vinnerkombinasjonene.

Spilleren tildeles 5 gratisspinn umiddelbart, og antallet kan øke hvis riktig valg er gjort. I løpet av denne fasen er de nye Wilds-symbolene gyldne, og de fungerer akkurat som den normale wilden som uansett forblir en gyldig joker.

I løpet av gratisspinnene vil en venn hjelpe spillere med å erobre land og gummi gullet. En vikingbror bevæpnet med en stenbrummer treffer hjulene og stopper de ville symbolene for å øke sjansene for å vinne ytterligere.

Final Thoughts

Animasjonene og spesialeffektene er pynt for et ekte spill som ikke vil svikte deg. Spredningen gjør alt mer interessant og morsommere. De ekstra innstillingene, som autoplay, vil overbevise selv de mest skeptiske.

Atmosfæren er hyggelig, og gevinstene fordeles godt for å gjøre hele opplevelsen gledelig. Nordmennene er krigere, vis dem at du er verdig å være en av dem.

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert.