xnxx: Slik elsker du perfeksjon i en enkeltseng

0 500

xnxx: Slik elsker du perfeksjon i en enkeltseng

Når du er student, må du noen ganger håndtere en enkeltseng, og mangelen på plass merkes umiddelbart, spesielt i privatlivet. Vi forklarer hvordan du fikser det!

Å ha sex når du bare har en enkeltseng er ikke lett. Faktisk, veldig raskt, er det mangel på plass. Og hvis du tydeligvis kan benytte anledningen til å være kreativ og prøve en hel haug med originale posisjoner for å gjøre dette vanskelige øyeblikket, til et sensuelt og skremmende øyeblikk, det er klart at det ikke alltid er lett å fornye seg og unngå fall. For hvis du ikke har noe problem med å onanere i en enkeltseng og her er en fin spilleliste for å hengi deg til ensomme nytelser, vil det bli en direkte utfordring for to. Her er noen tips for å elske i en enkeltseng til perfeksjon!

credit:
Kreditt: Getty Images

Ifølge en sexpedagog som snakket til nettstedet Elite Daily, kan dette oppsettet ta mye arbeid: ”Det er ikke mye plass, så skiftende stillinger kan få deg til å føle at du bruker mye mer energi og styrke fordi du ikke har plass til å balansere deg selv. Du kan føle deg vanskelig eller vanskelig, og dette kan åpenbart påvirke selvtilliten din. " Men heldigvis er det løsninger for å avhjelpe dette. Til å begynne med, ikke nøl med å snakke under handlingen og forklare partneren din hva du planlegger å gjøre mot ham. På denne måten vil du øke spenningen, men det vil også tillate deg å koordinere bevegelsene dine.

credit:
Kreditt: Getty Images

På den annen side må du ta deg tid til å vurdere situasjonen. Har sengen din en tendens til å knirke og bevege seg lett? Unngå posisjoner som krever for mye bevegelse, med fare for å finne deg selv midt i rommet. Hvis du har en futon, favoriser stillinger som kan gjøres på slutten av sengen. Kort sagt, tilpass deg selv etter dine muligheter. Til slutt, start sakte med å få forspillet til å vare. Grunnen ? Dette gjør at du kan vurdere rommet ditt og bestemme posisjonene du er mest komfortabel i.. Det er bedre å ta vare på det i starten enn når du skal få en orgasme. Til slutt, her er de beste posisjonene å prøve i en enkeltseng: lotus, skje, misjonær så vel som gjensidig onani. Og hvis det er første gang, kan du se om du virkelig er klar til å ta affære.

Denne artikkelen dukket opp først på: https://trendy.letudiant.fr

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert.