Rishia Zimmern's Chicken With Shallots Oppskrift - New York Times

0 1

Her er en enkel, utmerket en-pott oppskrift for en midtveis fest, full av rik smak, med en saus du ikke vil kaste bort. Det kom til The Times via Twitter-kontoen til Andrew Zimmern, som spiser bugs på TV som programleder for "Bizarre Foods" på Travel Channel, men lever et rolig liv hjemme i Minnesota når han ikke jobber, noe som ikke ofte er. Hans kone, Rishia Zimmern, tilpasset den fra Martha Stewart, og han la den på det sosiale nettverket: “Brown 8 lår, 3 C sjalottløk. Tilsett vin, dragon, Dijon, sim 30 min dekket. Fjern lokket, reduser. Tilsett kirsebærtomater med 2C. ” Vi har rotet med det siden, og er begeistret for smaken. Legg i brød for å følge det, og sup opp sausen.

Utvalgt i:
Kylling med sjalottløk, kokkestil.

Denne artikkelen dukket opp først (på engelsk) på https://cooking.nytimes.com/recipes/1016135-rishia-zimmerns-chicken-with-shallots

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert.