Her er maten du kan spise etter en treningsøkt

0 20

Her er maten du kan spise etter en treningsøkt

Her er maten du kan spise etter en treningsøkt.

Ahhh sport! Det er vanskelig å komme i gang, men når det er gjort, hva er vi stolte av? Imidlertid hopper mange av oss over "gjenopprettingsfasen", selv om det er et viktig skritt! Mens søvn er veldig viktig for å lade batteriene, spiller kosthold også en rolle i gjenopprettingsprosessen. Det er enkelt, ved å favorisere visse matvarer etter treningsøktene dine, vil du se at du kan unngå tretthet og muskelstivhet. Bryr du deg om å vite hvilke? Vel, vi gir deg en avtale rett nedenfor for å oppdage dem.

Stivelsesholdig mat

pasta
Kreditt: Eaters kollektiv via Unsplash

Etter treningen anbefaler vi deg å spise stivelsesholdig mat (ris, pasta, semulegryn, brød ...) fordi de lar deg fylle opp med energi. Du har brukt energien din i løpet av sporten din, så du må fylle drivstoff for å være i form.

Ferske grønnsaker

grønnsaker
Kreditt: unsplash.com

Ferske grønnsaker spiller en veldig viktig rolle i gjenopprettingsfasen etter sporten din fordi de er rike på vann og mineraler, så du vil rehydrere kroppen din takket være dem. Men de er også fullpakket med antioksidanter og karbohydrater, som vil hjelpe musklene til å komme seg.

Proteiner

laks
Kreditt: Pexels

I tillegg til å være bra for hukommelsen, består fisk av aminosyrer som deltar i fornyelsen av muskelfibre. Dette er også tilfelle med egg som er like rike på animalsk protein som fisk. På den annen side bør fett kjøtt unngås etter en treningsøkt fordi de inneholder mettede fettsyrer som ikke er veldig bra for helsen.

Meieri eller frukt

yaourt
Kreditt: pexels.com

Til dessert anbefaler vi deg å velge enten: for et meieri som vil fylle på kalsiumlageret eller for en frukt som er like rik som grønnsaker i vann og mineraler.

Denne artikkelen dukket opp først på: https://trendy.letudiant.fr

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert.