Her er 3 tips for å vite om din faglige orientering virkelig passer deg

0 8

Her er 3 tips for å vite om din faglige orientering virkelig passer deg

Har du nettopp fullført videregående, og du valgte orientering uten å vite om du hadde tatt den riktige avgjørelsen? Her er 3 tips for å vite om kurset ditt virkelig passer deg.

Det er tilbake på skolen, og du har kanskje nettopp startet høyere utdanning. Og når videregående slutter, er det ikke alltid lett å vite hva du skal gjøre videre. Selv om du nødvendigvis allerede har spesialisert deg litt i løpet av videregående studier, måtte du gå inn i den dype enden og velge å orientere deg mot det ideelle kurset for å utøve drømmenes yrke. Nå som begynnelsen på skoleåret og at du nå må ta de nye kursene, er du imidlertid i tvil. Først av alt, ikke få panikk! Dette er helt normalt fordi det er aldri lett å ta en slik beslutning, og du kan lure veldig godt og spørre deg selv om du har tatt riktig vei. Her er noen tips for å avgjøre om kurset ditt passer for deg.

Er du interessert i leksjonene?

credit:
Kreditt: Jeshoots / Unsplash

Åpenbart vil du ikke kunne svare på dette spørsmålet fra de første dagene, men du vil se at du etter noen uker vil begynne å danne deg en egen mening. Hvis du har lyst til å klø hver gang du er i timen, eller at du synes leksjonene er sooporific eller til og med uinteressante, kan det være at du har valgt feil vei. Men ikke gi opp for fort. Noen ganger er alt som trengs en god dose fokus og motivasjon for å få alt tilbake til det normale.

Er utsalgsstedene opp til forventningene dine?

credit:
Kreditt: Wes Hicks via Unsplash

Dette er et viktig poeng som ikke skal overses. For selv om du liker studiene enormt, må du ta hensyn til mulighetene de vil tillate deg å målrette mot. Hvis bransjen som interesserer deg, dessverre tilbyr få tilbud, må du tenke. Du kan selvfølgelig holde ut mens du er klar over at veien utvilsomt vil være møysommelig eller begynne å tenke på et annet kurs. Vet at det aldri er for sent, og at du alltid kan endre underveis.

Klarer du å gi deg maksimalt?

credit:
Kreditt: Bram Naus via Unsplash

Dette er et viktig spørsmål, for å lykkes med en lisens eller tilsvarende, må du lykkes med å gi alt. Du vil uunngåelig få vanskeligere dager, men føler du at du er i stand til å bruke all din energi på dette kurset spesielt? Faktisk, hvis du er i tvil, er det viktig å stille deg spørsmål, fordi det er bedre ikke å kaste bort tid hvis du på forhånd vet at du ikke er tilstrekkelig motivert for å komme til slutten av ting. . Uansett, ikke føl deg skyldig. Det skjer med mange studenter å innse at den valgte banen ikke til slutt passer dem. Hvis du vil endre, kan du gjøre en avtale med sekretæren og evaluere alternativene dine. I mellomtiden kan du finne ut hvilken fritidsaktivitet du bør prøve i år.

LES OGSÅ: her er matvarene-som-burde-bli-favorisert-etter-en-sports-økt /

Denne artikkelen dukket opp først på: https://trendy.letudiant.fr

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert.