Gode ​​nyheter Gohou Michel får et stort internasjonalt skille

0 6

Gode ​​nyheter Gohou Michel får et stort internasjonalt skille

Gode ​​nyheter har nettopp falt for Gohou Michel-fansen. Den berømte ivorianske humoristen mottar et nytt skille av internasjonalt omfang som allerede løfter ham til tittelen som beste afrikanske humorist.

Michel Gohou er i dag viktig i humorens verden i Elfenbenskysten og Afrika. Denne, hvis begynnelse var vanskelig, har hatt veldig god nytte av konsekvensene av hans besluttsomhet og mot.

På grunn av en sykdom som forvrengte kroppsbygningen, ble han ofte gjenstand for hån fra de nærmeste. På grunn av mangel på midler sluttet han å studere på barneskolen og meldte seg inn i en teatergruppe i Gagnoa.

I 1993 møtte han produsent Daniel Cuxac og ble med i troppen "Guignols d'Abidjan " Fra da av vil hans talent, hittil ukjente for publikum, eksplodere i det fri. Og siden har Michel Gohous liv forandret seg.

“Før, da jeg passerte på gaten, sa folk: kom, kom og se dette, som om jeg var et objekt. Og de brydde seg ikke om utseendet mitt. Jeg led virkelig av det. Men i dag er det ikke den samme reaksjonen ... Jeg gikk ikke på skolen, men jeg konkurrerer med intellektuelle. Hvis jeg klarer å uttrykke meg, er det takket være teatret.

Jeg har møtt menn som vet verdien av livet. Hvis jeg er her i dag, er det takket være disse menneskene ”, sa skuespilleren av serien "Min store familie", som feiret sin 30 år lange karriere i mai 2019. Et nytt skille blir derfor lagt til i listen over prestasjoner som allerede veide også.

Denne artikkelen dukket opp først på: https://afriqueshowbiz.com

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert.