endelig er datoen for ekteskapet til kunstneren Grand P med Eudoxie Yao kjent

0 7

endelig er datoen for ekteskapet til kunstneren Grand P med Eudoxie Yao kjent

Det kontroversielle paret til den guinenske kunstneren Grand P og den ivorianske influencer Eudoxie Yao fortsetter å snakke på nettet. Som lovet er datoen for deres bryllup nettopp kunngjort.

Vi husker fortsatt at turen med provoserende kurver ble forlovet med kunstneren i august i løpet av oppholdet i Abidjan. Siden dagen for forlovelsen har Grand P og Eudoxie lovet å forene seg offisielt i ekteskapets bånd de neste dagene.

Eudoxie Yao, den ivorianske stjernen som tiltrekker seg så mange kjendiser, enten i Afrika eller i Europa, vil hun gifte seg med dette stykke mennesket på knapt 1 meter? Dette er spørsmålet som Internett-brukere stiller

Faktisk, trøtt av de forskjellige kommentarene og villifikasjonen mot dem, reagerte afrikaneren Kim Kardashian nok en gang på sin Facebook-side:

"La meg gifte meg med Grand P.
Det er kroppen min, jeg gir til den jeg vil ”, la hun ut.
Invitert på Radio.ci-nettstedet kunngjorde daglig leder, tolk og venn av Moussa Sandiana alias Grand P endelig datoen for det sivile ekteskapet til paret som for øyeblikket brummer på sosiale nettverk.

Daglig leder Alpha gjorde det klart at det sivile ekteskapet til Go Bobaraba og den guineanske kunstneren Grand P vil finne sted i 2021, nettopp i januar. I følge Grand Ps håndleder vil Eudoxie Yaos medgift faktisk feires før slutten av 2020 i Abidjan.

For de som fremdeles synes dette er en buzz, venter vi på å se om bryllupet vil finne sted eller ikke. Men det skal huskes at mange fans allerede lover donasjoner til paret, inkludert en bruker som nylig sendte 10 millioner for å støtte paret.

Denne artikkelen dukket opp først på: https://afriqueshowbiz.com

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert.