DJ Lewis 'bilde i undertøy går på nettet akkurat nå

0 18

bildet av DJ Lewis i undertøy er suksessenr av lerretet akkurat nå

I ettermiddag, mens vi tar vare på virksomheten i Yopougon hvor det var bussbrudd, fra Ramatoulaye, som etter å ha vunnet trofeet for den beste skuespilleren i Elfenbenskysten, la ut et bilde av ham med skum på kroppen kommer denne publikasjonen av DJ Lewis av First Mag den virkelige.

Ifølge Opera News.ci har dette bildet vært på nettet, med mange kommentarer. For noen mennesker, "Egentlig vil menn erstatte oss," sier en surfer. Og andre å si, å lete etter pengene er ikke lett deh ”. Fra ditt synspunkt, hvordan kvalifisere dette bildet av den berømte designeren av "Fugleinfluensa" ?

For historien er DJ Lewis en ivorysk platejockeyartist som gjør Coupé-shifted, som ble kjent for allmennheten i 2005 ved å delta i DJ Attalaku Orange-konkurransen. Året etter ga han ut sitt første album "Stop Avian Flu" som inneholdt hans hit som virkelig gjorde ham kjent: "Fugleinfluensa".

Denne artikkelen dukket opp først på: https://afriqueshowbiz.com

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert.