Sanger Vitale ydmyker Mike Le Bosso villig

0 13

Sanger Vitale ydmyker Mike Le Bosso villig

Sangeren Vitale beskyldte villig Mike Le Bosso, en showarrangør som angivelig prøvde å sove med henne da han lovet å hjelpe henne. Den ødeleggende svaiende artisten avslørte Mikes uortodokse manøvrer på Facebook.

Sangeren gikk opp stroppene til den ivorianske Mike Le Bosso som er knyttet til flere artister i Elfenbenskysten som produsent av show i Frankrike. Faktisk har arrangøren av show ertet bunken med Vitale på Facebook. Danseren sendte en samtale om henne og produsent Kanté Faro. Hun demonstrerer i det at hun betalte for sitt visum til Frankrike på invitasjon fra Mike Le Bosso.

Vitale ville ha betalt 500 000 FCFA i utgangspunktet før han foretok en ny betaling av samme beløp når han fikk sitt 2-måneders visum. Mens en produsent som inviterer en kunstner må bære alle kostnadene knyttet til oppdraget, ville han ha fått ham til å betale 1 million FCFA for å få Visa for Frankrike. Og veldig raskt blir samtalen til uprofesjonelle forespørsler fra den antatte produsenten av show.

Spør Vitale vitnet Kanté Faro "Slo han på Mike Le Bosso?" Svar fra artistprodusent: "Han flørte til og med med deg!" Hun snakker igjen "Han ville sove med meg, ikke sant?" […] Jeg fortalte ham at han var gift, men han svarte at han ikke brydde seg ... ” Og kunstnerens samtalepartner for å spesifisere at hans kollega hadde sendt Vital til et hotell etter ankomst til Frankrike.

Alle disse åpenbaringene kommer ut fordi Mike Le Bosso sa i en video at det var Vitale som flørte med ham, og at hun en gang i Frankrike ville ha gitt seg til ham for å ta affære. Stilt overfor det som passerer for en løgn, kommenterer Kanté Faro, etter å ha le, med å si “Nei, Mike kan ikke gjøre det. Meldingene var foran meg. Alle meldingene han sendte deg, var foran meg. Du skjulte ingenting for meg ”.

Bildet av showprodusenten fortsetter å smuldres ettersom en annen åpenbaring av svindelen hans også vil bli lagt ut. Etter en forestilling av Vitale, ville den samme produsenten av showene tatt 2500 euro-avgiften uten å betale den tilbake til artisten.

I sin direkte gir Vitale råd til Mike Le Bosso ved å fortelle ham: "Du skal aldri vise smokken din til folk igjen." Vær vennlig med alle jentene som har ligget hos deg ... ” Se det nedenfor.

LES OGSÅ: endelig-datoen for bryllupet til kunstneren-grand-p-med-eudoxie-yao-er kjent /

Denne artikkelen dukket opp først på: https://afriqueshowbiz.com

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert.