Booba kolliderer voldsomt med Gims!

0 56

Avgjort sliter rapperen Booba med å berolige forholdet til sine franske rappere, spesielt La Fouine, Kaaris og Gims.

Hvis nylig kallenavnet hertugen av Boulogne på Instagram erklærte at han ønsket å gjenopprette orden i fransk rap med en neste singel, som svar på utgivelsen av Kaaris 'nye album 2.7.0, forblir faktum at ikke glem hans andre sammenstøt med andre rappere.

Mandag 7. september angrep Booba Gims via historier på Instagram og veldig eksplisitte kommentarer.

Gims, som allerede var tilstede på Kaaris album, sammen med Kendji Girak på Last Metro, har likevel lykkes med å nå en stor del av verden med en ny singel, i samarbeid med den egyptiske rapperen (og skuespilleren) Mohamed Ramadan: Ya Habibi.

For lanseringen av denne singelen og klippet, møtte Gims den egyptiske artisten som ble vist på de opplyste skiltene på Times Square i New York! I følge en informasjon som Gims formidlet i IG-historien, er singelen rangert som nr. 1 i flere land i Midt-Østen.

Noe som fikk Booba til å reagere bittert i en kommentar: “du er nummer 1 bare i ørkenen skitten geitesønn ... ”, sa han.

Før det hadde han allerede søkt å nå Gims ved å kommentere en video som kunngjorde Masterclass til rapperen til Sexion d'Assaut, mens han fremkalte sin kone DemDem, veldig til stede i nettverkene der hun regelmessig viser sitt daglige liv.

En ganske stygg melding: “@Gims faen alle dine døde. Be @demdem lage mat i stedet for å kjøpe Omar Piguet, du ser ut som en skitten trollkattemat ! "

kommentarer

commentaires

Denne artikkelen dukket opp først på http://www.culturebene.com/62649-booba-clashe-violemment-gims.html

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert.