Annie Cordys begravelse: overveldet av følelser, Virginie Hocq sprekker

0 213

Det var en seremoni rik på følelser. Denne lørdagen, 12. september, slektninger og beundrere avAnnie Cordy samlet seg på høydene til Cannes for å gi ham en siste hyllest. Noen dager etter kunstnerens død i en alder av 92 årfølelsene var til å ta og føle på. Etter talen til niesen hans, Mimi, flere andre berømmet minnet omAnnie Cordy. spesielt Virginie Hocq, opprørt ved pulten. "Jeg jobbet med Annie, men jeg våget aldri å fortelle denne flotte damen at jeg elsket henne veldig, begynte komikeren, etter å ha fortalt en morsom anekdote om møtet deres. Av beskjedenhet, av frykt for pinlig, av dumhet. Du må fortelle folk at du elsker dem. Jeg drømte aldri om å si til Annie: 'Takk. Takk for det du har gjort i meg, som kvinne og morsom kunstner. "

Virginie Hocq fortsatte med å snakke for siste gang til Annie Cordy og hennes niese : “Takk for at du fikk meg til å møte Michèle (Lebon, artistens niese, red. Anm.), Mimi. Så Mimi, jeg tror det er riktig tid for mine ord å gi gjenklang enda sterkere, lenger, for å fortelle deg at jeg elsker deg. At jeg elsker deg veldig, veldig mye. Si takk, takk for at du har opprettholdt dyrebare øyeblikk rundt Annie, laget av samlinger, glede, bursdagsfester, takk for at du har skapt med Annie fantastiske møter, nære vennskap ”. Sobs i livet, Virginie Hocq avsluttet talen med gripende ord. “Vi tar over med deg. For å fortsette å nyte den kommende dagen, lansert, opprørt, humoristen. Jeg elsker deg, vi elsker deg. Takk Annie ”. A la RTBF noen dager etter kunngjøringen om død avAnnie Cordy, venninnen hennes hadde allerede betalt henne en hjerteskjærende hyllest.

Virginie Hocq: "Hun vil alltid være der tross alt"

“Det er en stor sjanse for oss å ha levd alle disse øyeblikkene og en stor tristhet, fordi vi selvsagt aldri forutser det. Vi vet at det sannsynligvis vil være slutt på et tidspunkt, men ingen kunne forestille seg det, betrodde Virginie Hocq. Enten det er publikum med en nær slektning til familien, kan vi ikke forestille oss en slutt, og likevel kommer den, men her ser vi det for publikum, det vil alltid være tidløst og alltid til stede, og det er veldig hyggelig. Vi har inntrykk av at det ikke blir slutt. I går hørte vi belgierne synge Annie Cordy. Den vil alltid være der etter hvert. " Komikeren fortsatte: "Og det er derfor jobben vår er magisk, og det er derfor hun valgte den, og hun gjorde det bra." Du vil kunne se filmene og lytte til sangene, du vil kunne lære mange flere ting fordi livet hans ikke kan reduseres til noen få TV-opptredener. Det er noe stort hun levde, og som kunstner kan jeg si at jeg håper på det ”.

Abonner på Closermag.fr nyhetsbrev for å motta de siste nyhetene gratis

Denne artikkelen dukket opp først på https://www.closermag.fr/people/obseques-d-annie-cordy-submergee-par-l-emotion-virginie-hocq-craque-1171388

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert.