Den nigerianske millionæren Ned Nwoko vil gjerne ta en 7. kone

0 106

Gift allerede 6 ganger under det polygame regimet, Ned Nwoko, 60 år, er i ferd med å ta en 7th kone.

Etter å ha blitt far til en baby med den unge skuespilleren Regina Daniels for ikke lenge siden, er den nigerianske milliardæren tilsynelatende ikke fornøyd ennå. I følge media AfriqueShowBiz, vil Ned Nwoko faktisk ta en ny kone. Det vil si en 7th.

En beslutning som ville irritere Regina Daniels som nettopp har gitt henne en baby. Men det plager ikke Ned Nwokos andre kvinner. Foreløpig har ingen informasjon blitt lekket om Ned Nwokos potensielle fremtidige kone. Men hvis ryktet viser seg å være sant, vil ikke Regina Daniels kunne si at hun ikke visste hva hun kunne forvente.

Vi venter på å se hvordan denne situasjonen vil utvikle seg i dagene og ukene som kommer ...

kommentarer

commentaires

Denne artikkelen dukket opp først på http://www.culturebene.com/62662-le-millionnaire-nigerian-ned-nwoko-souhaiterait-prendre-une-7eme-epouse.html

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert.