Confidence: Jeg overlot 50 millioner til forloveden min før turen min i en uke, men her er overraskelsen når jeg kommer tilbake

0 424

Confidence: Jeg overlot 50 millioner til forloveden min før turen min i en uke, men her er overraskelsen når jeg kommer tilbake

Jeg heter Prince og er forretningsmann. Jeg bor med forloveden min og datteren vår på 6 år. Jeg dro på forretningsreiser hele tiden, og sist jeg måtte ta flyet mitt til Canada, kom en partner som skyldte meg penger for å betale meg halvparten av summen for å betale resten. etter.

For ikke å være for sent på flyet, forlot jeg pengesaken hos forloveden min og dro. Det totale beløpet som min partner betalte var 50 millioner.

Rushed for å komme til flyplassen for å ta flyet mitt til Canada som en del av en forretningsjobb, la jeg igjen dette beløpet med forloveden min med instruksjonene om at hun holder det nøye. Da jeg kom tilbake fra turen min, skulle jeg betale pengene til bankkontoen min.

Min forretningsreise til Canada skulle vare bare en uke, og etter hvert som tiden gikk, hadde jeg to dager igjen til å komme tilbake til familien. Jeg ringte forloveden min for å informere henne om at jeg kom tilbake og spurte om hun hadde holdt pengene på et trygt sted. Hun svarte med tillit at pengene var godt bevart.

Dagen for retur kom endelig og jeg tok flyet til Abidjan. Forloveden min var å hente meg fra flyplassen og bringe meg hjem. Men da flyet mitt landet, så jeg rundt på flyplassen etter henne uten å se henne. Jeg ringte ham, men telefonen hans var på telefonsvareren.

Så jeg endte opp med å ta en taxi hjem. Men da jeg kom hjem, var ikke forloveden min der. Verken hun eller datteren min, enn si pengene jeg overlot henne, var hjemme. Hun hadde stukket av med summen på 50 millioner og min 6 år gamle jente.

Jeg lurer på hva jeg skal gjøre kjære lesere.

Les også: en-tenåringsjente-drukner-i-en-innsjø-etter å ha spart-flere-vann-barn /

Denne artikkelen dukket først opp på: https://onvoitout.com

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert.