Brenda Biya publiserer et dristig bilde og tiltrekker seg internetbrukernes vrede

0 203

Brenda Biya publiserer et dristig bilde og tiltrekker seg internetbrukernes vrede

Brenda Biya, den eneste datteren til presidentparet, la ut søndag 6. september et bilde på Facebook-siden hennes som vekket sterke reaksjoner i Kamerun.

Brenda Biya traff overskriftene ved å legge ut et bilde av henne på Facebook med en hvit bh på Facebook. Som fremhever jurbagasjen hans. Det aktuelle bildet ble ikke publisert i journalen til datteren til Paul Biya, men på hennes Facebook-historier. Det er i utgangspunktet en form for status som forsvinner etter 24 timer på Facebook.

Noen Internett-brukere tok øyeblikkelig skjermbilder for bred distribusjon på sosiale nettverk. En situasjon som skapte et generelt skrik på nettet. I prosessen fordømte flere borgere denne typen fotografering. For dem er dette ikke verdt en datter av republikkens president.

Brenda Biya har for vane å få folk til å snakke. For tre måneder siden, mens hun var innesperret på Folkets palass i Etoudi, holdt hun kamerunerne i spenning i flere uker. Hun la ut en serie videoer der hun så ut til å informere om at livet hennes var i fare.

Denne artikkelen dukket opp først på: https://afriqueshowbiz.com

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert.