De beste øvelsene for å ha drømmebukk

0 306

De beste øvelsene for å ha drømmebukk 

 

For å ha en stålrumpe, integrer disse 5 øvelsene i din sportsrutine!

Lei av å flagre en raplapla-rumpe når du går i badedrakten din på stranden eller ved bassenget, eller til og med i jeans? Det er ingen mirakeloppskrifter. Hvis du vil ha faste og fyldige bakdeler, må du jobbe dem regelmessig! Og med regelmessig mener vi minst to ganger i uken hvis du vil ha resultater raskt. Men hva er de mest effektive øvelsene for å bygge en drømmestump? Fra de som lar deg trene flere muskler til de som fokuserer på bare en, her er de beste øvelsene for å hallikre booty på bare noen få uker.

markløft

Kreditt: Femme Fitness - YouTube

Polyartikulær bevegelse, markløft styrker ikke bare og muskler baken slik at den er buet, men det fungerer også på lårene, i magen og på ryggen. Kort sagt, alt du trenger for å ha en fast kropp overalt. Du trenger imidlertid vekter for å øve på det. Vi setter føttene i hoftene, vi bøyer beina litt mens vi holder ryggen rett og vi kommer ned i manualene langs beina til anklene, så går vi opp igjen. Å gjøre tjue ganger og å gjenta tre ganger.

Knebøyet

Kreditt: Bowflex - YouTube

Knebøyen er den perfekte øvelsen for å gjøre en stålglute. Og med god grunn tillater det deg å jobbe alle musklene i baken og lårene samtidig, for eksempel adduktorene, quadriceps, glutes små, mellomstore og store så vel som indre og ytre rektusmuskler. Vi sprer bena hoftebredde fra hverandre, bøyer bena og senker bekkenet bakover til knehøyde, som om vi vil sette oss ned, og går deretter opp igjen. Å gjøre tjue ganger og å gjenta tre ganger.

Hoftestøt

Kreditt: ScottHermanFitness - YouTube

I motsetning til dødløfter, knebøy og lunger, som fungerer på gluten så vel som firehjulinger og hamstrings, hip thrust fokuserer bare på glutes, aktiverer nesten 80% av musklene til sistnevnte. Det er derfor den ideelle øvelsen å målrette den. Det er best å øve det med en vekt for enda mer effektivitet. Vi ligger på ryggen, bena bøyd, anklene nær baken og løfter deretter bekkenet og baken ved å trekke dem godt sammen. Vi gjentar denne bevegelsen 20 ganger, så gjør vi denne kretsen 3 ganger.

Lunges gikk

Kreditt: Min treningscoach - YouTube

De gående lungene lar deg jobbe både lårmusklene og glutene. Vi anbefaler å gjøre dem på slutten av økten, som en avsluttende øvelse. De tillater det forme rumpe og toning av lårene mens du arbeider med hjerte- og bukhalsen fordi de krever stabilitet. Vi gjør omtrent tjue og gjentar kretsen tre ganger for maksimal effektivitet.

Brannposten

Kreditt: The Helm - YouTube

Å målrette gluteus medius og sidene, for å ha avrundede bakdeler, setter vi på brannhydrat! Vi kommer på alle fire på en sportsmatte, ryggen rett, hodet vendt mot bakken og hendene godt under skuldrene. Vi justerer knærne etter hoftene, 90 ° og løfter deretter benet utover, fortsatt bøyer kneet 90 °, til det er vannrett, og vi går ned igjen. Gjør dette 15 ganger per ben og gjenta denne kretsen 3 ganger.

Denne artikkelen dukket opp først på: https://trendy.letudiant.fr/sport-les-exercices-pour-pimper-son-booty-a4977.html

Legg igjen en kommentar