3 supereffektive tips for å kjempe mot strekkmerker

0 350

3 supereffektive tips for å kjempe mot strekkmerker

 

Vi har listet opp tre supereffektive tips for å bekjempe strekkmerker! Møt rett nedenfor.

Nylig foreslo vi at du oppdaget våre naturlige tips for bekjempelse av mygg, og vi er tilbake i dag med nye tips. Du er nødvendigvis klar over trenden de siste årene og kroppspositivisme og selvaksept. På trendy støtter vi denne saken fullt ut, og vi er glade for å se at ting utvikler seg! Imidlertid kommer vi ikke til å skjule det, vi har alle våre små komplekser ... Spesielt strekkmerker, som likevel påvirker mange av oss! Vi inviterer deg derfor til å oppdage våre tips for behandling av dem, ta vare på dine hud men fremfor alt vil vi fortelle deg at det er viktig å akseptere og elske hverandre.

Avokado

Ja, avokado er ofte en veldig god venn for huden vår! For å bruke den mot strekkmerker, pureer du den bare, slik du gjør for å lage en guacamole, tilsett en spiseskje sitron og en spiseskje honning og bland til du får en jevn pasta. Så er det bare å massere strekkmerker med i omtrent 5 minutter, og la deretter stå i 15 minutter. Gjenta denne lille massasjen 2 til 3 ganger i uken for mer effektivitet.

Potet

Poteten er også kjent for sine egenskaper som fremmer restaurering og stimulering av hudceller. Det er spesielt effektivt i kampen mot strekkmerker! For å gjøre dette må du trekke ut juicen ved hjelp av en sentrifuge eller en ekstraktor, og deretter bruke den på stripene, la den tørke naturlig og skyll med vann.. Hvis du vil få resultater raskt, kan du gjenta denne operasjonen hver dag!

Mandel og kokosnøttolje

Hvis det er to oljer du absolutt må ha hjemme like mye for håret ditt som for huden din, er det mandel- og kokosnøttolje! Vegetabilske oljer er kjent for sine fuktighetsgivende og helende egenskaper, og dette er akkurat det du trenger for å bekjempe strekkmerker. Bland i like store deler mandel og kokosnøttolje i en beholder og masser deg med den på en sirkulær måte i 15 minutter. Du kan gjøre dette hver natt etter å ha tatt dusjen din for å holde huden hydrert.

Denne artikkelen dukket opp først på: https://trendy.letudiant.fr/beaute-3-astuces-pour-lutter-contre-les-vergetures-a4999.html

Legg igjen en kommentar