Stress er alltid veldig vanskelig å takle, men visste du at en katt definitivt kan berolige den?

0 258

Stress er alltid veldig vanskelig å takle, men visste du at en katt definitivt kan berolige den?

 

Stress er alltid veldig vanskelig å takle, men visste du at en katt definitivt kan berolige den? Trendy forklarer hvordan!

Kjærlighetsballer! Hvis du vokste opp med dyr, vet du at et dyr er en kilde til ubetinget kjærlighet. I tillegg til å være søte, er de alltid klare for en leksesjon, og du vil sikkert aldri kjede deg med dem. Å ha et kjæledyr er sjansen til å ha en firbente følgesvenn resten av livet. Dette er grunnen til at du må tenke nøye før du har en. Faktisk er Frankrike nummer 1-land for frafall, og det er ikke strålende. La oss ikke glemme at dette er levende vesener og at de fortjener vår omtanke, vår respekt og all vår kjærlighet. Spesielt siden de noen ganger kan dempe vår angst. For selv om det er teknikker for å relativisere under et angstanfall, så vet at katten også kan hjelpe deg i nød. Trendy forklarer hvordan!

Purring terapi

Kreditt: Unsplash
Kreditt: unsplash

Du vet sikkert det, men katten har denne fantastiske spinnende evnen. Hvis han purrer når han er lykkelig, kan han også gjøre det når han er stresset eller syk. I disse øyeblikkene handler det om en teknikk for selvforsvar som gjør at han kan berolige seg selv.. Og ifølge en veterinær basert i Toulouse, er det en purringsterapi: "Etter skader eller brudd har katter fem ganger mindre følgevirkninger enn hunder, og kommer i form tre ganger raskere. Derav hypotesen om en autentisk avhjelpende handling for rensing: ved å avgi denne lyden er katter mer motstandsdyktige mot farlige situasjoner. "

Men det er ikke alt, denne rensingen vil også berolige sin herre. Dette ville forårsake en virkelig følelse av komfort, som forklart av Jean-Yves Gauchet: “Å lytte til denne søte lyden forårsaker produksjonen av serotonin, lykkehormonet, som er involvert i søvnkvaliteten og humøret vårt. "

Kjærtegnene

Kreditt: Unsplash
Kreditt: unsplash

Men tydeligvis er ikke purrs de eneste som er ansvarlige for vår velvære. Våre fysiske kontakter med tomcats våre må også tas i betraktning. Stresset vårt ville faktisk bli redusert så snart vi kjærtegner dem fordi det er slik vi opprettholder båndet vi har med dem. Det beroliger våre bekymringer å vite at de er der, at de elsker oss og at de ikke vil forlate oss.

En sjette sans

Kreditt: Unsplash
Kreditt: unsplash

Endelig har katter også en veldig ivrig sjette sans. Dermed er de i stand til å oppdage følelsene våre. Hvis vi gråter, kommer katten vår nær å kose seg med oss, og hvis vi er syke, vil den komme nær oss. Men hvordan vet han at vi har et problem? Fordi tomcaten er en virkelig følelsesmessig svamp!

Dermed, takket være feromonene som vi sender ut, er den i stand til å gjenkjenne dem fordi hver følelse har sin egen lukt. Det er nok å si at den trøstende tilstedeværelsen kan være veldig nyttig når vi har en slakk. Så dette er gode grunner til å adoptere en katt hvis du har vurdert begrensningene og budsjettet som dette representerer riktig. I mellomtiden, finn ut hvilket dyr du kan reinkarnere deg inn i.

Denne artikkelen dukket opp først på: https://trendy.letudiant.fr/psycho-voici-pourquoi-avoir-un-chat-permet-d-apaiser-le-stress-a4883.html

Legg igjen en kommentar